Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bier laaien, Worsten draaien, Bootje varen

Details over dit uitje

Mannen! Zoeken jullie een uniek vrijgezellenfeest in Utrecht? Dan is Bier laaien, worsten draaien, bootje varen van Domstad Evenementen iets voor jullie!

Bij een biertje hoort natuurlijk een lekker worstje en tijdens dit gezellige arrangement leren jullie hoe ze deze eigenlijk maken.

Daarna gaan jullie een stukje varen over de grachten met heerlijke koele biertjes aan boord en als feestelijk uiteinde nog verrukkelijk dineren ook!

14.00 - 16.00 uur Workshop worst draaien

Wat gaat er in een worst, waar haal je die ingrediënten vandaan eigenlijk, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen, en hoe voorkom je dat je vroegtijdig komt te overlijden na het eten van je zelfgedroogde salami. Dit en nog veel meer wordt tijdens deze verrassende workshop geopenbaard!

16.30 - 18.00 uur Borrelboot

Daarna worden jullie anderhalf uur rondgevaren in onze luxe en comfortabele borrelboot. Geniet van de stad, de Oudegracht en de mooie werfkelders, en drink dat biertje gewoon verder op het water!

18.00 - 20.00 uur Diner

Natuurlijk maakt dat varen hongerig, en daarom leggen we aan bij een goed restaurant waar het smullen wordt. De keuze voor het restaurant kan uiteraard in overleg gebeuren, maar wij hebben inmiddels ruime ervaring in de Utrechtse horeca opgedaan en zullen jullie dan ook op maat adviseren.

Bovenstaande tijdsschema is indicatief

Inclusief:
  • Workshop met enthousiaste begeleiding
  • Sloephuur en schipper
  • Drankarrangement aan boord en royale bittergarnituur
  • Lekker 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Te boeken op jullie speciale vrijgezellendag!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan