Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelvaart over de Vecht bij Utrecht

Details over dit uitje

Wat stelt u zich voor bij een Borrelvaart over de Vecht bij Utrecht? De zon gaat langzaam onder, de landerijen rond de Vecht zijn op hun mooist...

U zit aan boord van een comfortabele boot van Domstad Evenementen en de bediening schenkt u een stevige borrel in.

U kijkt uit over prachtige landgoederen, afgewisseld met schitterende bomen en natuurschoon. U denkt: het leven is zo gek nog niet, of u denkt: het wordt tijd dat ik eens wat ruimer ging wonen!

Geniet van een eersteklas rondvaart van Utrecht in de richting van Muiden. We varen over de mooiste rivier van Nederland, waar natuur en cultuur op een unieke wijze samen komen. Waar treurwilgen worden afgewisseld met wuivende rietkragen en waar unieke vogelsoorten liggen te zonnen in het groenblauwe water.

Langzaam dobberen we langs Loenen en Maarssen, om vervolgens weer naar huis terug te keren.

Heeft u al zin in deze rondvaart over de mooiste rivier van Nederland? Boek deze unieke boottocht en geniet van een welverdiende borrel! Veel plezier!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Borrelgarnituur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan