Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire rondvaart over de Vecht bij Utrecht

Details over dit uitje

Geniet van Domstad Evenementen's Culinaire rondvaart over de Vecht bij Utrecht, met verrassingen die wij tijdens de tocht zullen serveren.

De rivier de Vecht bij Utrecht is vooral bekend om haar statige buitenhuizen, die de succesvolle Amsterdamse kooplieden hier in de 17e en 18e eeuw langs de rivieroever lieten bouwen.

In vroeger tijden maakte de Vecht deel uit van de Hollandse Waterlinie, een stelsel van rivieren, polders en dijken om het achterland te beschermen tegen indringers. De prachtige buitenplaatsen kunt u met ons gaan zien tijdens een heerlijke rondvaart!

Laat u meedeinen op de golven van een oude Hollandse rivier en bekijk de theekoepels, boothuizen en statige panden! Het is een fantastische belevenis voor uw zakelijke of familie-uitje!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bediening aan boord
  • Hapjes aan boord (naar wens en op maat uit te breiden)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan