Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Domstad’s Saamhorigheidsdiner in Utrecht

Details over dit uitje

Twee vriendinnen uit Aerdenhout zullen uw gezelschap tijdens het gezellige Domstad's Saamhorigheidsdiner in Utrecht nog nader tot elkaar brengen.

Door middel van zang, dans en een perfecte coaching zult u eindelijk eens uw personeel kunnen enthousiasmeren voor een gezamenlijk doel.

Onze Aerdenhoutse dames geloven niet erg in een dagje survival in de Ardennen of een paintball-shootout op de hei, noch in het lopen op hete kooltjes wat nog wel is door types als Emile Ratelband wordt gepropagandeerd. Het kan ook op een hele beschaafde manier!

Deze show van Domstad Evenementen is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bedrijfsuitje en teambuilding. U kunt van tevoren onderwerpen aandragen, die gebruikt zullen worden in de show. Zo wordt het een volledig op maat gesneden uitje! Informeer naar alle mogelijkheden!

Programma-indicatie:

19.00 - 19.20 Animatie
19.20 - 19.50 Voorgerecht
19.50 - 20.20 Rad van fortuin
20.20 - 21.20 Hoofdgerecht
21.20 - 22.00 Los zand
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Utrecht
  • Entertainment op maat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit avondarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan