Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette diner met butler in Utrecht

Details over dit uitje
Etiquette-Workshop-Diner

"Hoe heurt het eigenlijk?" Welkom bij het Etiquette diner van Domstad Evenementen. Samen met onze butler leert u in korte tijd welke sociale vaardigheden u nog een beetje op moet kalefateren als u eerdaags chique gaat dineren. Zeg maar gerust een groepsuitje of bedrijfsuitje voor mensen die niet meer helemaal precies weten hoe het' heurt', zoals Jort Kelder het zo lekker kan zeggen.

Wij nemen u mee naar een gezellige locatie in hartje Utrecht voor een chique 3-gangen diner inclusief alle ins-en-outs over de bijbehorende etiquette en sociale regels. U zou het bijna vergeten in deze tijden van losjes met elkaar omgaan en alles moet kunnen. Soms komt u in een situatie terecht waarin het best handig is om wat formele regels te kennen.

De jarenlange ervaring en het oneindige enthousiasme van uw gastheer zorgt ervoor dat het Etiquette diner niet alleen leerzaam is, maar ook een gezellig bedrijfsfeest of familie-uitje wordt. Hij vertelt u de leukste anekdotes over zijn jaren bij diverse beroemde werkgevers.

U wordt op locatie op een gepaste wijze door de butler ontvangen. Tijdens het arrangement worden onder andere kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid behandeld.

Ook wordt u zelf aan het werk gezet en getest op uw etiquettevaardigheden! Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje!

Na afloop van het diner bent u niet alleen een perfecte tafelgast, maar ontvangt u ook een uniek etiquettecertificaat!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur Utrecht
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan