Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Le Tour de France Quiz in Utrecht

Details over dit uitje

De Tour de France komt in 2015 naar Nederland, en wel naar de Domstad! Om u helemaal in de stemming te laten komen kunt u in de voorafgaande maanden een Tour de France Quiz spelen met uw vrienden of collega’s! Welke “wielergek” bereikt Parijs in het geel?

Op 4 juli 2015 start het peloton met een proloog in Utrecht. Zoals u weet is de Tour de France het grootste wielerevenement ter wereld. Daar moet u natuurlijk ook bij zijn! Wij hebben een afwisselende Tour Quiz voor u ontwikkeld met allerlei interactieve rondes. U kunt de Quiz eventueel combineren met le Tour de Utrecht fietspuzzeltocht! Maarten Ducrot en Herbert Dijkstra doen verslag van de etappe.

De Quiz

Bernard Hinault, Eddy Merckx, Miguel Indurain, Lance Amstrong.. wie kent ze niet? De grootste wielrenners van de laatste 50 jaar. Kent u de ins en outs van alle edities van de Tour van 1960 tot nu? We gaan u stevig ondervragen. Welke wielrenner wordt ook wel “de haai van Messina” genoemd? Of welke Nederlander heeft de meeste etappeoverwinningen op zijn naam staan? Wilt u een quiz die alleen betrekking heeft op de afgelopen 20 jaar? Dat kan natuurlijk ook!

Ook voor de deelnemers met wat minder Tour de France-kennis valt er genoeg te lachen, want we hebben er een aantal andere leuke rondes in verwerkt. Denk hierbij aan diverse geluidsfragmenten en het spel “petje op, petje af”. Meedoen is leuk, maar uiteindelijk kan er natuurlijk maar één team winnen. De geletruidragers worden gehuldigd!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een sfeervolle feestlocatie in het centrum
  • Een prijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan