Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Le Tour de Utrecht Fietspuzzeltocht

Details over dit uitje

Benieuwd naar alle hotspots van Utrecht en een liefhebber van de Tour de France? Boek dan nu de Tour de Utrecht Fietspuzzeltocht van Domstad Evenementen. Tijdens deze tocht ziet u de mooiste gedeeltes van de Domstad en krijgt u allerlei vragen en opdrachten voorgeschoteld die te maken hebben met de Tour de France. Deze fietstocht is overigens uitstekend te combineren met de grote Tour de France Quiz!

Zoals u weet start de komende editie van de Tour de France in Utrecht. De hele Tourkaravaan snelt op 4 en 5 juli over de Utrechtse klinkers. Mannen als Froome, Cancellara, Tony Martin en ‘onze’ Tom Dumoulin komen hier naar toe om een gooi te doen naar de gele trui. Kruip in de huid van deze renners, spring op de fiets en probeer ook de ‘maillot jaune’ te veroveren!

Net zoals de proloog op 4 juli start deze fietstocht bij de Jaarbeurs. We leggen een deel van het parcours af dat de renners te wachten staat en vervolgens gaan we het centrum van Utrecht in. Hier dient u allerlei vragen, foto-opdrachten en doe-opdrachten te voltooien.

In tegenstelling tot bij de Tour de France gaat het tijdens ons evenement niet om snelheid, maar vooral om uw antwoorden en de uitvoering van de opdrachten. Halverwege stoppen we bij de ravitaillering even voor een lekker drankje om op adem te komen. Daarna snellen we door naar de finish. Welk team pakt de hoofdprijs? Wordt het een fotofinish?

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Fietsen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan