Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Luxe Grachtenvaart met salonboot in Utrecht

Details over dit uitje

Een luxe grachtenvaart aan boord van een prachtige salonboot, over de grachten van Utrecht is natuurlijk al een feest, maar deze rondvaart wordt nog leuker.

Wij nemen u mee aan boord van één van onze mooiste schepen. Onder het genot van een hapje en een drankje of een echte 'High Tea' kunt u genieten van de fantastische omgeving.

U kunt kiezen uit verschillende cateringarrangementen, zoals een lunch, diner of alleen een simpel borrelgarnituur.

Wat denkt u ervan om een ervaren gids in te huren die u prachtige anekdotes kan vertellen over de historie van Utrecht? U komt alles te weten over de geschiedenis van de mooiste grachtenpanden en zult een schat aan informatie krijgen over het ontstaan van de unieke werfkelders.

Deze grachtenvaart is ook uitstekend geschikt om met uw klanten of collega's van gedachte te wisselen! Maar misschien wilt u eerst gewoon ontbijten om daarna het water op te gaan? Bij Domstad Evenementen regelen wij dat zo voor u.

De salonboot is geschikt voor gezelschappen van 8 t/m 12 personen.

Inclusief:
  • Salonboot en schipper
  • Drankjes uit het drankarrangement
  • Bittergarnituur aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze luxe grachtenvaart kan ook heel goed met één van onze andere arrangementen worden gecombineerd. Heeft u zin om heerlijk aan wal te dineren of wilt u genieten van een leuke workshop of stadswandeling? Neem contact op met onze enthousiaste medewerkers en arrangeer uw eigen unieke dagje Utrecht. Alles is mogelijk!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan