Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kanotocht met Picknick in Utrecht

Details over dit uitje

Een Kanotocht met Picknick in Utrecht! Domstad Evenementen heeft een heerlijk arrangement samengesteld, om uw actieve uitstapje onvergetelijk te maken.

Wat denkt u ervan om deze sportieve kanotocht in Utrecht te maken, om daarna te smullen van onze luxe broodjes of ambachtelijke mezes?

U heeft keuze uit diverse lekkernijen en bij Domstad kunt u natuurlijk ook uw speciale wensen kenbaar maken! Misschien heeft u wel zin om na de kanotocht te picknicken op een speciale locatie? Of wilt u uw geliefde verrassen?

Ook voor de familie of een vrijgezellenfeest is dit een fantastisch evenement. U kunt ons natuurlijk ook altijd inschakelen voor het vervolg van uw dagje uit. Ons creatieve team stelt ook arrangementen samen, waar de picknick-kanotocht een onderdeel van is.

Heeft u zin om afsluitend heerlijk te dineren, een stadswandeling te maken, of een leuke rondvaart te maken door de grachten? Niets is onmogelijk!

U kunt kiezen uit de volgende picknickmandjes:

Luxe Broodjes om van te smullen:

Engelse Sandwiches, waldkornbol met gerookte kip, Franse bagette met Franse kaas.

Ambachtelijke 'Turkse' mezes om uw vingers bij af te likken:

Gevulde champignons, diverse tapenades met verse kruiden, verschillende gevulde groente gerechten, courgettekoekjes, een variatie aan gevulde deegwaren, gestoomde linzen met verse kruiden, vijgen gevuld met walnoten, snoepjes, koffie, thee en frisdrank. Verder is gezorgd voor vers huisbrood afgebakken in de steenoven.
Meerprijs € 7,50 p.p. excl. BTW.

Bijzonderheden:

- Dit programma is inclusief luxe picknickmand, plaid en het gebruik van kano’s met routekaart en waterdichte tas.
- Er kan rekening gehouden worden met eventuele dieet- en allergiewensen. Ook kan een vegetarische variant aangeboden worden.

Inclusief:
  • Kano's
  • Enthousiaste begeleiding
  • Heerlijke gevulde picknickmand
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan