Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Aboriginal Art Museum – Didgeridoo in Utrecht

Details over dit uitje

In het enige echte Aboriginal Art Museum in Utrecht gaat u met Domstad Evenementen op ontdekkingsreis door Australië en leert u didgeridoo spelen.

De tonen reiken tot ver in de omgeving en Domstad Evenementen gaat proberen heel Utrecht te laten meegenieten! Het bezoek aan het museum geeft u een inzicht in de nog korte historie van dit interessante werelddeel.

13.00 - 14.00 Lunch

Voordat u een bezoek brengt aan het museum zult u genieten van een heerlijke lunch in een door ons speciaal geselecteerd restaurant.

14.00 - 15.00 Rondleiding Aboriginal Art Museum

Het Aboriginal Art Museum is een unieke belevenis. U zult inzicht krijgen in de ontwikkeling van het inheemse volk van dit grote continent en u zult versteld staan van de grote culturele diversiteit van deze bevolkingsgroep. Van de kolonisatie tot en met de prachtige gevarieerde natuur, een bezoek aan dit museum staat garant voor een interessante middag!

15.00 - 16.30 Didgeridoo Workshop

Deze Didgeridoo workshop laat u nader kennis maken met dit fantastische 'knotsgekke' instrument. Nu moet u er zelf nog muziek zien uit te krijgen, het is nog moeilijker dan u denkt! U krijgt tekst en uitleg van een echte specialist op dit gebied. Alvast veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in het centrum van Utrecht
  • Entree Aboriginal Art Museum
  • Privé-rondleiding door professionele gids
  • Enthousiaste begeleiding workshop
  • Gebruik didgeridoo's
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan