Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart over de Vecht bij Utrecht

Details over dit uitje

Als u uw collega's of familie wilt verwennen, dan is Domstad Evenementen's Rondvaart over de Vecht bij Utrecht een uitstekende gelegenheid.

Geniet van de prachtige meanderende boottocht en bekijk de oude landgoederen en buitenhuizen die in deze omgeving te vinden zijn. Misschien ziet u nog wat 'optrekjes' van bekende Nederlanders!

Onze boten voorzien in alle mogelijkheden om van uw arrangement een geweldig succes te maken. Domstad Evenementen regelt desgewenst uiteraard een kwalitatief hoogstaande catering, zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens deze unieke vaartocht.

De rondvaart over de Vecht van Domstad Evenementen is prima te combineren met een heerlijke lunch of diner. Bekijk de diverse catering mogelijkheden samen met ons enthousiaste team professionals. Wilt u misschien uw hele entourage laten vervoeren met een touringcar? Alles is mogelijk!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan