Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Rally in Utrecht

Details over dit uitje

Een spectaculaire Scooter Rally van Domstad Evenementen in de drukte van Utrecht. Vergeleken met onze scooterrally is Parijs-Dakar een peulenschil.

Domstad Evenementen heeft voor ieder duo een prachtige nostalgische scooter, waarmee u van start gaat kan gaan in deze dwaze rally door de Domstad!

Op weg door de stadswoestijn zal u er vaart achter moeten zetten. Uw concurrentie is namelijk druk bezig de finish als eerste te halen! U moet diverse checkpoints zien te bereiken aan de hand van informatie die door ons aan u wordt doorgegeven.

Een onmisbare navigator zit achterop dus u heeft geen TomTom meer nodig. Het Museumkwartier krijgt het zwaar te verduren met al dat gesjees langs de grachten. U moet ook nog wat bijzondere opdrachten uitvoeren, wie niet kan multitasken is zeker in het nadeel.

Als u bijna uitgeraasd bent stoppen we even voor een lekkere kop koffie. Uw tijd tikt evenwel door maar het is goed om even uit te rusten. Het team dat uiteindelijk de meeste opdrachten correct heeft uitgevoerd en als eerste over de finish komt, heeft gewonnen!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Lunchpakket
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 16 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Tip:

Tegen een meerprijs van € 22,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan