Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stamppot Wintercruise in Utrecht

Details over dit uitje
Stamppot Wintercruise in Utrecht

Bij Domstad Evenementen is het deze winter weer voortreffelijk culinair genieten op het water! Wat dacht u van een heerlijke boerenkoolstamppot terwijl u lekker door de grachten van Utrecht dobbert? Kuiltje jus en nu maar recht houden dat bord. Wij vonden het een prima idee om uw groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken. Welkom bij onze Stamppot Wintercruise, vaar met ons mee langs de magnifieke werfkelders en 17e-eeuwse grachtenpanden van de stad.

Met een bockbiertje in de hand vaart het een stuk lekkerder. Onze schipper zal u het een en ander uitleggen over de Utrechtse grachten waar u doorheen vaart. Ondertussen kunt u zich een beetje opwarmen met een slok Glühwein. Deze wintercruise is uiteraard ook met allerlei andere bijzondere winterarrangementen te combineren.

Wat dacht u van een leuke rondleiding vooraf een gezellig spelprogramma als gangmaker van uw dagje uit in Utrecht? Al onze gidsen en begeleiders staan voor u klaar om van uw groepsuitje of bedrijfsuitje iets bijzonders te maken. Vragen of wensen? Bespreek alle details met onze medewerkers!

Inclusief:
  • Boothuur 1,5-2 uur inclusief schipper
  • Stamppot naar keuze, glühwein, bockbier en veel meer lekkernijen aan boord!
  • Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
  • Rondvaart hartje Utrecht
  • Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 15 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
15 -> personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan