Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette met butler in Utrecht

Details over dit uitje
Etiquette-Workshop

De butler van Domstad Evenementen leert u hoe het echt hoort. Tijdens deze Etiquette workshop in Utrecht leert u uzelf op de juiste manier te presenteren en maken we van elke sociale 'hark' een goed opgevoed groepsdier. Het weten van bepaalde etiquetteregels geeft gewoon dat extra beetje zelfvertrouwen en dit groepsuitje of bedrijfsuitje staat dan ook geheel in het teken van 'hoe heurt het eigenlijk'.

Voor deze workshop heeft onze butler zijn beste rokkostuum aangetrokken. Deze heer heeft voor vele indrukwekkende mensen gewerkt, hij kan er zo een paar opnoemen die in de Quote 500 hebben gestaan. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een gezellig uitje voor vrienden of collega’s.

U wordt op locatie op gepaste wijze door onze butler ontvangen. Kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid staan allemaal op het programma.

Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje!

Na afloop van de workshop ontvangt u ook een prachtig etiquettecertificaat!

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquetteregels.

Ook kan onze butler bij u thuis langskomen of op een zelfgekozen locatie de workshop verzorgen. Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan