Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea – Stadswandeling – Utrechts Archief

Details over dit uitje

U begint dit arrangement van Domstad Evenementen in Utrecht met een High Tea naar Engels model...

13.00 - 14.30 High Tea

...inclusief de meest heerlijke scones, koekjes en taartjes.

14.30 - 16.00 Stadswandeling Utrecht

Nadat u genoten heeft van de High Tea nemen wij u mee op een pittoreske stadswandeling, onder leiding van een vakbekwame gids. Tijdens deze leuke tocht door het centrum vertelt onze gids u alles over de hofjes, grachten en historische gebouwen. U krijgt fantastische anekdotes te horen over de Utrechtse historie. Veel plezier tijdens de wandeling en geniet van de mooie verhalen van onze gids!

16.00 - 17.00 Rondleiding Utrechts Archief

Het Utrechts Archief heeft de grootste collectie historische geschriften, prenten, tekeningen en topografische kaarten van de stad. In dit uitgebreide Archief staan 70.000 publicaties op u te wachten! Deze enorme collectie geeft een ongelooflijk inzicht in lang vervlogen tijden. Misschien kunt u zelfs wat onderzoek doen naar uw voorouders, want het Archief heeft een ongelooflijke verzameling kerkelijke documenten. Het Archief houdt eventueel speciaal voor u een 'genealogisch' spreekuur, niet te verwarren met een 'gynaecologisch' spreekuur natuurlijk!

Inclusief:
  • Uitgebreide High Tea in het centrum van Utrecht
  • Professionele gids (echte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Entree Utrechts Archief
  • Privérondleiding Utrechts Archief
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan