030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
8/10 gebaseerd op 101 reviews van Trustpilot
Robbert
maart 26, 2024
Prima georganiseerd
Prima georganiseerd, geen noemenswaardige problemen.
Lees meer
Dagmar van Hasselt
februari 6, 2024
Goede communicatie en uitstekend…
Goede communicatie en uitstekend geregeld. Evenement was een groot succes.
Lees meer
Moto Guzzi Club Nederland
november 15, 2023
Maak het een onvergetelijke avond!
Hoe bezorg je een groep van 40 vrijwilligers een onvergetelijke avond? In plaats van de hele tijd naast dezelfde collega te zitten, zorg je voor beweging en afwisseling door ze in 3 verschillende restaurants te laten genieten en tussendoor de benen laten strekken met een gids die je langs verborgen plekken van Utrecht leidt. Fantastisch!
Lees meer
sav
augustus 31, 2023
La casa de Papel VR Dinerspel
Erg leuke avond gehad met Domstad Evenementen! Wij hebben de La casa de Papel VR dinerspel gedaan en het was erg leuk, de begeleiding was ook super enthousiast en behulpzaam. Een echte aanrader!
Lees meer
De Rading Jeugd en Opvoedhulp
november 14, 2022
Ranking the Stars met collega’s
Wij hebben voor onze teamdag een Ranking The Stars geboekt. De host Robin was heel gezellig en grappig, heeft er ontzettend zijn best voor gedaan om een leuke sfeer te creëren. Ook heel leuk om dingen te weten te komen over je collega’s. We hebben erg gelachen en genoten van dit programma!
Lees meer
Vivian de Knegt
juli 10, 2022
Ik Hou van Holland
Het ik hou van Holland spel is een aanrader! Hilarisch met een groep, fanatisme en vooral plezier. Quizmaster Robin sloot goed aan bij de groep en wist de avond goed te begeleiden.
Lees meer
Nora
oktober 14, 2021
Ontzettend gelachen
Ontzettend gelachen, Robin loodste ons als inspecteur met verve door het script heen. Origineel, rollen met een knipoog en verrassende ontknoping!
Lees meer
Marije Folkeringa
augustus 15, 2021
Ik Hou Van Holland Lunch
Wij hebben vandaag een hele geslaagde vrijgezellenlunch gehad. Wat wij heel leuk vonden was de afwisseling, na elke gang een speelronde. De lunch was heerlijk en onder leiding van Robin hebben wij een hele gezellige middag gehad. Een echte aanrader!
Lees meer
Dagmar
augustus 14, 2021
Ik Hou Van Holland Dinnershow
Wat een leuke gezellige avond zeg! Het eten was divers en van goede kwaliteit! Een leuke en gezellige quizmaster Robin die de hele avond gezellig aan elkaar kletste! Zeker een aanrader!
Lees meer
Sheila
mei 20, 2021
Ik Hou Van Holland Quiz
Wij hebben vandaag in Corona tijd een hele leuke quiz gehad! Dit uitje is zeker mogelijk om op afstand met elkaar te houden en daarom ook echt een aanrader! Mocht je iets leuks met je team willen doen, na dit moeilijke jaar, boek dan deze quiz! De quizmaster is ook zeker aan te raden en maakt er een leuke middag van.
Lees meer
Gerianne Meijer
september 27, 2020
Ik Hou van Holland Dinnershow
Hele leuke avond gehad! Goed verzorgd en gepresenteerd. Quizmaster Robin is charmant en heeft een goede dosis humor. Ook in deze tijd een leuk uitje!
Lees meer
Brigitte ter Laak
februari 28, 2019
Geweldige avond met butler Laurens
Wat hebben we een ontzettend leuke avond gehad met butler Laurens, wat een bijzondere man en wat een bijzondere verhalen. En hoe cool is het om op je cv te kunnen vermelden dat je een etiquettetraining bij butler Laurens hebt gevolgd. Dank Domstad Evenementen, niet alleen voor de leuke avond, maar voor de gehele begeleiding, het was super!
Lees meer
Sanne
februari 11, 2019
Flikken Utrecht hebben wij gespeeld via…
Flikken Utrecht hebben wij gespeeld via Domstad Evenementen. Een leuk stadsspel dat voor strijd en teamwork zorgt. Ons team heeft het erg leuk gehad, bedankt!
Lees meer
Manon
februari 6, 2019
In het nieuwe jaar een Pubquiz geboekt…
In het nieuwe jaar een Pubquiz geboekt met ons team; erg leuke quizmaster en een gezellige locatie, was perfect geregeld en alles volgens afspraak!
Lees meer
Piet Zweegers
december 10, 2018
Ik hou van Holland was een leuke quiz…
Ik hou van Holland was een leuke quiz die enthousiast werd gepresenteerd. Aanrader!
Lees meer
Bram T
december 6, 2018
Perfect dagje uit!
Wilden last minute met de groep een tablet game doen met aansluitend een rondvaart door Utrecht. Niet verwacht dat er binnen een week nog zoveel geregeld kon worden. Erg onder de indruk!
Lees meer
Flora van Kippersluis
oktober 16, 2018
Domstad Evenementen
Wij hebben een hele leuke middag gevaren met ons team. Sloepenrally was een interessant spel, iedereen werd ineens super competitief! Onwijs vriendelijke spelleider ook, bedankt Domstad!
Lees meer
Saskia Kautz
oktober 16, 2018
Heel veel plezier
Supergezellig! We werden ontvangen door de begeleider die het spel kort uitlegde en ons daarna op pad stuurde. Toen begon het spel, het voelde echt als een strijd om de winnende titel. We moesten met een tablet door de stad heen lopen om gijzelaars te bevrijden door allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Erg leuk om op spelende wijze de stad te verkennen. Tijdens de eindborrel gezellig uitgebreid met de andere teams erover gepraat. Daarna kwam de prijsuitreiking en kregen de winnaars een kleine prijs. Algeheel, we hadden heel veel plezier.
Lees meer
Daan Boemel
september 10, 2018
Bedrijfsuitje 2018 cafe
Via kennissen van ons cafe bij Domstad evenementen gekomen, Wij wilde een bedrijfsuitje organiseren die niemand zou vergeten en dit is zeker gelukt! Wij begonnen bij ons cafe met een kleine vergadering, vervolgens zijn wij opgehaald door een 16 persoons hummer limousine die ons bracht naar hartje Utrecht. Bij de grachten van Utrecht werden wij opgepikt door de bekende 'burgerboot' met een hele vriendelijke schipper!! Deze boot gaf ons een erg leuke rondleiding door de Utrechtse grachten en met een heerlijke hamburger met frietjes. Vervolgens zij wij na een rondvaart te hebben gehad afgezet vlakbij een bar waar wij met ons gehele team een aantal cocktail hebben leren maken, erg leuke en informatieve ervaring. Alles was goed geregeld, vanaf heb moment dat ik de boeking deed tot na het 'uitje'. De instructies waren duidelijk, de tijden sloten goed op elkaar aan en de service van het bedrijf is erg goed! Iedereen was verrast en heeft een onwijs leuke dag gehad. Dit heeft zeker goed bijgedragen aan onze teambuilding. Dank Domstad Evenementen voor deze uitermate goed georganiseerde en onwijs leuke dag.
Lees meer
Tim
juli 25, 2018
Fantastisch weekend!
Fantastisch weekend: goede voorbereiding, goed afgestemd programma en super locaties....alles klopte. Nogmaals dank!
Lees meer
Leonoor Westenburg
juli 25, 2018
Voor een vrijgezellen hebben wij de Ik…
Voor een vrijgezellen hebben wij de Ik Hou van Holland quiz gedaan in Utrecht. Het was hilarisch en allemaal top georganiseerd. Complimenten ook voor de leuke quizmaster!
Lees meer
Anoek
januari 31, 2018
Aanrader!
Het was heel gezellig, de vragen van de pubquiz zijn leuk en degene die de quiz leidde was fantastisch! Ik kan het iedereen aanbevelen :-)
Lees meer
Wim Brandjes
januari 29, 2018
Wij hebben erg genoten van het uitje …Margreet
Wij hebben erg genoten van het uitje het was top Margreet
Lees meer
loes
januari 28, 2018
fantastische dag.
Jeroen heeft voor ons een fantastische dag georganiseerd. Leuke enthousiaste begeleiders tijdens onze speurtocht! Eten super! Nogmaals bedankt voor deze leuke dag.
Lees meer
Thea Kenter
januari 26, 2018
Wij hebben vorige week een Flikken …
Wij hebben vorige week een Flikken Utrecht spel in de stad gespeeld via Domstad evenementen. Het was een super leuk stadsspel en alles was goed geregeld. Als wij volgende keer weer een bedrijfsuitje plannen zullen we dat zeker weer via Domstad evenementen doen.
Lees meer
Jasper Bos
oktober 24, 2017
Domstad neemt volledig je zorg uit handen.
Domstad neemt de zorg uit handen voor een compleet bedrijfsuitje, zij kunnen de wens van de klant goed vertalen naar het uitje wat je graag wilt en denken hierin mee. Tevens waren ze flexibel om extra posten op te nemen of te schrappen in het programma, volledig naar je eigen wens. De gehele dag was goed voorbereid waardoor ik verder geen omkijken naar had en kon genieten van het uitje.
Lees meer
Jasper Leydes
maart 31, 2016
Top avond!
Domstad heeft voor ons team een geweldige avond georganiseerd. Wij hebben het monopoly spel gespeeld en bij diverse restaurant gegeten. Zowel het spel als de restaurants waren voltreffers. De volgende keer zullen wij wederom aan Domstad evenementen denken.
Lees meer
Marie-Christiene Wassing
januari 12, 2016
Top activiteit!
Goed geregeld en leuke activiteit!
Lees meer
Robin Schmidt
december 8, 2015
Uitstekende ervaring met Domstad Evenementen
Klantendag met circa 80 man. Dagvullend programma via Domstad Evenementen: TukTuk’s, Monopoly Smartphone en Borrelboot met smartlappen, was top! Iedereen was zeer enthousiast en wij zullen dan ook zeker ons volgende uitje weer via Domstad Evenementen regelen!
Lees meer
Sanne Meis en Merel
oktober 14, 2014
Hilarisch team uitje!!
Echt een heel gezellig uitje, hilarische momenten en heerlijk eten tussen de opdrachten door! De quizmaster was ook zo enthousiast, aanrader!
Lees meer
Bas van Dongen
december 23, 2013
goed concept, goed georganiseerd.
Ontzettend leuke avond gehad waarbij de interactie tussen de werknemers centraal stond.
Lees meer
Marcel Mentink
november 25, 2013
Hou van Holland avond een succes
Op 14 november 2013 hadden wij een bedrijfsuitje in het Vechthuis te Utrecht. Ik kan niet anders zeggen dat alles top was georganiseerd. Locatie, bediening en eten was goed geregeld door het vechthuis en het hou van Holland spel werd leuk en enthousiast gepresenteerd door Mario en Chantal van Domstad evenementen. Met de hele organisatie een leuke en ontspannen avond gehad en daar gaat het toch om!
Lees meer
Thea Vermeulen
oktober 1, 2013
Het was echte Hollandse Gezelligheid. Ik hou er van!!
We hebben met ons team een heel gezellig uitstapje gehad. Het "Ik hou van Holland Diner" was perfect, mede dankzij de soepele inzet van de begeleiders. Zij speelden goed in op de groep. Dit heeft de gezelligheid enorm verhoogd.Het spel was erg leuk voor ieder wat wils en de locatie en het eten was ook perfect! Voor een klein budget fantatisch verzorgd!
Lees meer
Marie-Christine W.
december 18, 2012
Complimenten!
Met ons bedrijf hebben wij een Rondleiding & Bierproeverij gedaan in Oudaen en daarna heerlijk gegeten. De bierbrouwer was enorm enthousiast. Ik vond dat hij de rondleiding op een hele leuke manier deed en de groep ook heel erg bij het verhaal betrok. Ook bij Aal was alles prima geregeld en het eten heerlijk. Het was een hele ontspannen avond. Kortom, complimenten!
Lees meer
Sandra de Wilde
december 17, 2012
Een zeer geslaagde avond
Winter Walking Dinner! Wij hebben een hele leuke avond gehad, met onze gids. Zij heeft ons mooie en onbekende plekjes laten zien en deed dat op een hele leuke manier. De restaurants waren leuk, het eten heerlijk, de apfelstrudel was super lekker. En ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord. Het is een heel erg leuk concept en zeker een aanrader.
Lees meer
margreet van der Ploeg
december 3, 2012
Heerlijk dagje Utrecht gehad met Domstad Evenementen
Het was echt een top uitje! Wat is Utrecht toch mooi!
Lees meer
Amber van Maanen
november 12, 2012
Hilarische smartlapworkshop, ook voor mensen die eigenlijk niet van smartlappen houden.
In de workshop werden leuke nummers gebruikt, die bij een breed publiek bekend zijn. de service in cafe weerdzicht was erg goed. We hebben een hele leuke vrijgezellenmiddag gehad met 14 vrouwen.
Lees meer
René Kok
oktober 25, 2012
Misdadig leuk!!
Crime City in Utrecht is echt een aanrader! Deze virtuele game was nog een stukje spectaculairder dan we vooraf hadden gedacht. Met gloednieuwe smartphones werden we in het centrum losgelaten. De bedoeling was om zoveel mogelijk gebouwen te beroven. Uitkijken voor de politie natuurlijk! Mijn team trok uiteindelijk aan het langste eind! Daarna nog een uur lang heerlijk geborreld. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje!
Lees meer
Paul
oktober 19, 2012
Topper
Was een goed georganiseerde GPS-tocht door Utrecht (2 tochten in 2 dagen). E.e.a. onder leiding van twee jongedames van Domstadevenementen. Zij waren zeer enthousiast en dat had een zeer positieve invloed op de deelnemers. De "pitstop" (tevens eindpunt) was ook goed geregeld. Al met al een leuke, goed georganiseerde en inspirerende tocht. Plekken in Utrecht gezien die daarvoor nog voor velen onbekend waren.
Lees meer
Jenny Bleeker
september 18, 2012
't Koe net better !! (fries voor : het kon niet beter !!)
Fantastisch georganiseerd en alles was precies zoals van te voren besproken ! Geweldige dag gehad, mooie stad, prachtige rondvaart met een mooie uitleg en (niet onbelangrijk ..) heerlijk gegeten in de uitgekozen restaurants.
Lees meer
Bea Hilbers
september 16, 2012
Perfecte organisatie!!
Jeroen heeft meegedacht om ons personeelsuitje voor 50 mensen op 8 september een succes te laten worden. Nu dat was het ook. Onze complimenten. We hebben genoten. Sanne wachtte ons op op de Mariaplaats en begeleidde ons naar de boten. Ze nam foto's, die we laten op cd rom kregen opgestuurd. Domstad Evenementen zorgde er voor dat de cadeaus voor de jubilarissen in het restaurant bezorgd werden. Perfect georganiseerd alles. Lunch + boten fantastisch. Gidsen gezellig en veel laten zien. Een biertje gedronken in een prachtig Utrechts kroegie "Weerdzicht"genaamd. We gingen eten in "De beleving". Het eten was top, we hadden een heel lange tafel. Er werd ook gezongen. Het was fantastisch uitje. Heel erg bedankt!!! Brammer Nederland B.V.
Lees meer
P. van Zoggel
september 12, 2012
Leuk teamevent
Op Maandag 10 september 2012 hebben wij met een internationale groep met mensen (13 personen) genoten van een BBQ-boot. Het was die avond lekker zonnig (wat natuurlijk ook helpt), en om 19.00 uur werden wij opgewacht door een tweekoppige bemanning (stuurman en kok). Na een korte introductie namen wij plaats aan een lange tafel. Deze was al opgemaakt en voorzien van salades, brood, saucen, etc. Daarna vertrokken wij voor een twee uur durende tocht door de Utrechtse grachten en ervaar je deze stad eens vanuit een totaal andere invalshoek! Pro's Voorzieningen zijn oke (boot, bemanning, bbq, toilet, zitplaatsen) Eten en drinken:voldoende wijn en bier aan boord, evenals voldoende vlees (verwacht overigens geen 5 sterren eten, het blijft een bbq). Utrecht: het is ontzettend leuk om deze stad eens vanaf het water te bezien. Con's - afhankelijk van het weer. Alhoewel de boot wel voorzien kan worden van een dekzeil. Tenslotte: Ben je op zoek naar een leuk evenement voor een groep mensen dan kan ik dit ten harte aanbevelen. Het afstemmen met Domstad evenementen bureau verliep snel, duidelijk en in goede orde. Het evenement zelf was ook goed geregeld. Ook onze internationale gasten uit Zweden, Spanje, Frankrijk, Belgie en Italie waren onder de indruk. .
Lees meer
Marloes Jansen/Rabobank Vaart en Vechtstreek
september 7, 2012
Erg goed georganiseerd en begeleid uitje
Erg leuk uitje, met ter plekke leuke en goede begeleiding. Daarnaast vond ik het contact met Erik van te voren erg prettig en zeer professioneel. Hij dacht echt met je mee. Daarnaast het voicemail berichtje en het smsjes van te voren vond ik zeer attent
Lees meer
Team facilitaire zaken P.I. Nieuwegein
juli 10, 2012
Het was een geweldige ervaring.
Wij hebben zeer genoten van de hartelijke ontvangst van MARIO (spelleider Ik hou van Holland). Het eten in Den Draeck was goed. Bediening liet soms wat te wensen over. Bestellingen van drankjes liet soms lang op zich wachten.
Lees meer
Servaas
juli 4, 2012
Top!
We hebben een fantastisch uitje gehad in Utrecht! Ik kan dit iedereen aanraden.
Lees meer
Tessa Verhoef
juni 8, 2012
Ons uitje was top geregeld en goed geslaagd.
We hebben een gezellige middag gehad met een broodjeslunch, een steptour met gids en erggg mooi weer en afsluitend een wijnproeverij met lekkere wijntjes en iemand die er met passie over kon vertellen.
Lees meer
Hans H.
juni 7, 2012
Was een top dagje, volgend jaar zeker weer!
Zeer te spreken over Domstad Evenementen. Leuk, enthousiast personeel, welke zorgen voor de nodige entertainment. We hebben een zeer leuke dag gehad en hebben het er nog over.........
Lees meer
jordy groot
juni 7, 2012
wauw!
Ik ben normaal niet zo van beoordelingen schrijven, maar kon her deze keer niet laten. Heb wel meerdere uitjes gehad,maar bij dit bedrijf .... Wat was dit perfect geregeld...!! Super leuk spel( wie is de rat), alles strak geregeld.. alles op tijd. Wat ze zeggen op de site doen ze echt, geen verkoopverhaaltjes.. echt geweldige service, altijd goed bereikbaar.. Hier kunnen andere bedrijven nog wat leren! Echt mijn complimenten
Lees meer
Angelique
juni 6, 2012
Top uitje met goede service!
'Wie is de Rat' is een erg leuk uitje. Was goed en snel geregeld door Domstad Evenementen. Heel erg leuk als teambuilding of gewoon een hele gezellige dag!! Leuk uitje om aan te raden!
Lees meer
Beke recruitment
juni 6, 2012
Fantastische begeleiding en erg gelachen
Met een aantal klanten is Beke recruitment in de watten gelegd door Domstad Evenementen. Wij hebben gekozen voor The Ratrace 88. Een leuke combinatie van twee hilarische spelprogrammas. We kregen een leuke DVD, een lekkere versnapering, de begeleiding was erg goed en we hebben een enorme leuk dag gehad, met veel verschillende opdrachten. Aansluitend gingen we met de groep een lekker hapje eten en Domstad Evenementen weet precies waar je dan moet zijn. Kortom een zeer geslaagde dag en al onze klanten hebben erg genoten.
Lees meer
Berdy Weeber
juni 6, 2012
Super georganiseerd!
Een erg leuke dag gehad met het uitje Wie is de Rat van Domstad Evenementen. Hele leuke opdrachten met een leuke competitiestrijd onderling. Een super organisatie met goed contact vooraf waardoor alles duidelijk is. Ook een erg leuke en enthousiaste begeleider. De pauze was al geregeld zodat we meteen terecht konden voor een drankje. Prijs - kwaliteit verhouding is super! Een aanrader voor iedereen!
Lees meer
Bas van Geenen
juni 6, 2012
Er is geen betere
Fantastisch geholpen en superbegeleiding! Prijs Kwaliteit verhouding is prima in orde!
Lees meer
Jeroen
juni 6, 2012
Fantastische organisatie, wat een dag!
Vanaf begin tot het eind perfect geregeld. Leuke dag gehad met de Crazy 88! Enthousiaste begeleider en uitdagende opdrachten en de afsluitende borrel was ook top. Niks dan lof!
Lees meer
A. Libau
juni 4, 2012
Een superfeest
Het was een geweldige feestavond. Het Ik hou van Holland dinerspel. De presentatie door Mario en zijn dames was echt heel leuk. Het eten was voortreffelijk. Al met al een geslaagde avond. Het leukste is dat je je collega's zo op een hele spontane manier leert kennen.
Lees meer
Estrella
mei 31, 2012
Ideaal!
Ons personeelsuitje regelen via Domstad is erg goed bevallen. Zelf minimaal werk aan gehad omdat Domstad alles regelde. En dat hebben ze prima gedaan! Ook waren ze erg flexibel en konden we nog een paar dagen van tevoren kleine wijzigingen doorgeven.
Lees meer
Jip Nauta
mei 15, 2012
Super ervaring!!
Gisteren een ontzettend leuke smartlappen workshop gevolgd in een kroeg in Utrecht!! Volop keus uit heerlijke meezingers, leuke begeleiding, enthousiaste deelnemers, kortom, we hebben een super middag gehad!!!
Lees meer
Ramona
mei 15, 2012
Het was super leuk!!
We wisten niet echt wat we kOnden verwachten? Maar de hele groep heb het super leuk gehad!! We zijn nu al bezig om een volgende crazy 88 te plannen!!
Lees meer
Anneke van Kleinwee
mei 14, 2012
een goede en voor iedereen een duidelijke rondleiding.
De daklozen rondleiding die door domstadevenementen is georganiseerd is goed verlopen. Diegene die de rondleiding deden waren enthousiast. Het is goed om ook de andere kant van het leven te zien en te horen.
Lees meer
Mevr. van de Veen
mei 1, 2012
De volhouder wint!
Wij hebben het Ik hou van Holland diner spel gespeelt. Wat was dat gezellig zeg! in harte Utrecht aan de gracht hebben we in een apart zaaltje mogen plaats nemen. Daar werden we hartelijk ontvangen en gingen gelijk aan de slag. Wij waren met een bedrijfsuitje met grotendeels mannen. Nou onze credits gaan echt naar onze Linda de Mol want dat heeft ze toch maar mooi gedaan, al die mannen in toom houden! Afgewisseld door karaoke, muziek, en spelletjes konden we tulpen winnen die gelijk stonden aan punten. Tussen de spelletjes door konden we heerlijk eten en het drinken werd goed aangevuld. Al met al een geslaagd uitje!
Lees meer
Joyce
februari 21, 2012
Lachen op het water in historisch Utrecht
Het was echt Kicken (geweldig)...lekker stukje varen, beetje cultuur opsnuiven en vooral heel veel gelachen met Marlon Kicken, onze comedian voor de middag. Echt een aanrader met een groep collega's, familie of vrienden...het maakt niet uit. Het is gewoon hartstikke gezellig.
Lees meer
Irma Heerooms
december 2, 2011
toppertje
voorgerecht heerlijk, leuk cafe, goede service, hoofdgerecht gering, weinig smaakvol, service beperkt nagerecht kwaliteit en een goede afsluiter gids een topper, flexibel, hartverwarmend, kundig kortom niets op aan te merken.
Lees meer
Giselle Tuin
november 21, 2011
Ik Hou van Holland quiz; wat een aanrader!
Ik heb samen met mijn vriendengroep de Ik hou van Holland quiz gedaan in Utrecht. Wij hebben ontzettend gelachen. De quizmaster speelde er goed in op de groep. Ik vind het een aanrader voor iedereen!
Lees meer
Maurick Cramer
november 19, 2011
Flexibel en uitmuntende service
Dit jaar had ik de taak om voor ons bedrijf het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen. Omdat ik zoals altijd weer veel te laat was begonnen met de organisatie heb ik de hulp van Domstad Evenementen ingeroepen. Zij hebben vanaf moment 1 eigenlijk alles voor me geregeld. Ik heb alleen maar aangegeven waar ik aan zat te denken en zij kwamen direct met hele leuke adviezen en ideeen. Uiteindelijk hebben wij een hele leuke dag/ avond gehad en was alles tot in de puntjes verzorgd. Ik wil het personeel van Domstad Evenementen daarom ook hartelijk bedanken voor alles.
Lees meer
Jerry groot
november 17, 2011
Lachen met Domstad Evenementen
Jullie reageerden snel op de aanvraag, duidelijke offerte en die werd nog netjes toegelicht bij ons op de zaak ook. Spelshow werd vervolgens enthousiast begeleidt/uitgevoerd door een aantal dames. Prima!
Lees meer
Dirk
november 17, 2011
fantastische ervaring!
Domstadevenementen heeft voor mij en mijn collega's een onvergetelijke dag georganiseerd!
Lees meer
Robbert Sas
november 15, 2011
Wij hebben een schitterend uitje gehad
Wij hebben een bedrijfsuitje geboekt bij Domstad Evenementen en waren daar zeer tevreden over. Het uitje is geheel aangepast aan onze behoeften en geen verzoek was te dol. Het resultaat was dan ook een ontzettend leuke avond
Lees meer
Cindy Brouwers
november 15, 2011
Super leuk en gezellig!
De workshop smartlappen is een zeer leuke en gezellige activiteit om met een groepje te doen. Zeker met een accordeonist als Harry Lakenman die de stemming erin brengt en zorgt dat die er blijft! Echt een aanrader!
Lees meer
Sander
november 15, 2011
Top bachelor!
Met een groep vrienden een vrijgezellenfeest gedaan via Domstad Evenementen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en iedereen heeft genoten. Echt een aanrader!
Lees meer
Karin van Dijk
november 15, 2011
Prima georganiseerd.
Domstad evenementen heeft alles prima georganiseerd, ook de communicatie tussen Domstad en ons bedrijf was prima. Inspraak geen probleem, wijzigingen geen probleem. Kortom een succes.
Lees meer
Floor Raamsdonk
november 15, 2011
Geweldig genoten
We hebben ontzettend genoten tijdens ons uitje dat we enkele weken geleden hadden in Utrecht. We hebben met 10 personen meegedaan aan een Crazy 88 voor een vrijgezellenuitje van mijn zus. De opdrachten waren hilarisch en we hebben mijn zus ook de gekste dingen laten uitvoeren. De DVD die we naderhand opgestuurd hebben gekregen hebben we 's avonds mooi kunnen gebruiken om op het feest af te spelen op de beamer. Top georganiseerd ook en de jongen die ons begeleidt heeft deed het ook echt ontzettend leuk en spontaan!
Lees meer
Jorien Poeze
november 15, 2011
Geslaagd en goed verzorgd!
We werden warm verwelkomd, goede sfeer, goed georganiseerd, echt een aanrader!
Lees meer
Marloes
februari 23, 2020
Familie uitje
We hebben mijn verjaardagsuitje door Domstad laten regelen, met een walking dinner met mijn familie. Gelukkig hadden we geen regen, wel veel wind, maar al met al was het wel fijn dat we eerst met de rondvaartboot gingen. Het concept van steeds op een andere plek eten, is heel verrassend voor de gasten. Doordat je de organisatie uitbesteed, kun je zelf ook relaxen en genieten. De uitleg van de gidsen was zowel voor de Utrechters als niet-Utrechters interessant om naar te luisteren en niet te lang, en niet te kort. Leuk dat ook actualiteit daarbij aan bod komt. Niet alles ging vlekkeloos, het voorgerecht was niet wat we vantevoren hadden besproken en het hoofgerecht kwam pas na drie kwartier. Alles bij elkaar genomen hebben we een geweldige avond gehad.
Lees meer
Jaco van Duijn
december 7, 2015
Fantastische avand gehad met bierproeverij en steengrillen top georganiseerd
Goede organisatie top gedaan
Lees meer
Simon Runia
november 13, 2013
Ik hou van Holland + diner: prima formule
Goed geslaagd feest ter ere van ons (pa en 2 dochters) 100-jarig bestaan. Met zo'n divers gezelschap (familie, vrienden, van 13 - 77 jaar) was het wel even de vraag: wat gaan we doen? De locatie was sfeervol, bij restaurant Den Draeck, aan de Werf. Het spel 'Ik hou van Holland' bleek een hele goede keus, iedereen kon meedoen (sommigen lekker fanatiek) en daardoor prima sfeer. Het 3-gangen diner was ook uitstekend. Iedereen vond het heel gezellig, en dat was de bedoeling!
Lees meer
Otto-Jan van Donk
april 2, 2013
Een evenementen bureau dat boeit en bind
We hebben een geweldige dag ervaren met een attente en goed georganiseerde begeleiding. Leuk programma en originele vragen bij de opdracht. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.
Lees meer
Rob Muller
januari 28, 2013
Ratrace: Leuke activiteit, vriendelijke begeleiding, verrassende opdrachten!
We hebben een leuke middag gehad, goed voor de teambuilding!
Lees meer
Barbara van Gils
december 20, 2012
Hilarisch en verbindend!
Er zijn van alle deelnemers zeer positieve reacties gekomen op dit evenement. Als afsluiting van een inhoudelijke heidag voor twee afdelingen die op verschillende lokaties zijn gehuisvest (noorden en zuiden van het land) is dit en goede keuze geweest!
Lees meer
Ciska
november 13, 2012
Een leerzame, uitdagende en gezellige wandeling!
De Get The Picture wandeling van Domstad Evenementen die wij in Utrecht gedaan hebben voor onze familiedag was erg geslaagd. Onze groep bestond uit mensen in de leeftijd van 7 tot (ruim) 70. Voor iedereen was het een uitdagende tocht door een groot deel van de Utrechtse binnenstad, waar we de stad op een andere manier door hebben leren kennen. Zelfs voor degenen die in de stad wonen!
Lees meer
Jan & Hanny van Zanen
november 13, 2012
Vrolijke lunch met criminele trekjes in Amersfoort!
Wij hebben heel veel plezier gehad, zowel met de voorbereiding als op de dag zelf! Onder de bezielende leiding van inspecteur Mario en zijn assistente Chantal hebben wij elkaar als familie/bekenden op een heel andere wijze leren kennen. De transformatie van vader in generaal, van dochter in hoertje en nog vele andere rollen hebben tot grote hilariteit bij de aanwezigen geleid. Het lekkere eten en drinken tussen alle bedrijven door gaven genoeg stof tot nadenken wie de moordenaar van Kees wel zou kunnen zijn.
Lees meer
Gert Berkel
september 25, 2012
Prima avond gehad.
We werden uitstekend opgevangen en de verzorging was prima, vanaf de ontvangst bij de boten tot en met het afscheid aan het einde van een prima avond
Lees meer
Danielle
juli 10, 2012
Een geweldig leuke middag gehad!
We hebben dit spel voor een vrijgezellenfeest georganiseerd en is iedereen erg goed bevallen. Alles was goed geregeld, leuke/goede begeleidster en een super leuk spel! De spanning om 'wie is de rat' was al snel merkbaar in de teams wat veel leuke situaties opleverde. Voor 'Domstad Evenementen' mijn complimenten. Duidelijkheid, een belletje een dag voor de geplande datum of alles duidelijk is en of er nog vragen zijn, een smsje op de dag zelf om een fijne dag toe te wensen en daarbij een telefoonnummer wat je in geval van nood of vragen kan bereiken. In de pauze en aan het einde van het spel hebben we op een terras lekker wat gedronken, leuk dat je gewoon kon bestellen wat je wilde. Ik had min of meer verwacht dat we met blikjes/flesjes drinken op pad werden gestuurd, dus dat is dan natuurlijk een extra leuke bijkomstigheid. Al met al vond ik het dus tot in detail erg goed geregeld. Ik heb deze organistie i.i.g. al aanbevolen bij de PV van mijn werk en zou het ook zeker een ieder ander aanbevelen.
Lees meer
Angela
juli 5, 2012
Te gekke dag om nooit te vergeten
Goede begeleiding en erg vriendelijk. Echter de instructies wie de mol is waren niet duidelijk. Teveel tekst en het valt niet echt op. Daarnaast was onze camera in het begin stuk, maar dit probleem werd al gauw opgelost door de begeleider. Verder zeer originele opdrachten om nooit meer te vergeten. Het zal helemaal top zijn als er echt een film gemaakt werd met wat leuke layouts ipv losse stukjes. Het filmformaa wordt ook niet door alle dvd spelers gelezen dus dat is jammer.
Lees meer
Diew
juli 4, 2012
Gezellig, dol-komische activiteit
Zeker een aanrader. In ons geval ging binnen 5 minuten het dak er al af!!
Lees meer
Esther Wildeman
juni 19, 2012
Bijna perfect!
Goede bereikbaarheid, duidelijke communicatie. Op de dag zelf een vast aanspreekpunt, die wist waar ze het over had. En: men is op de hoogte van de omgeving. Langdurig zoeken op internet is hiermee overbodig.
Lees meer
Emiel Schaaf
juni 7, 2012
Fantastisch!!
Bedrijfsuitje was fantastisch, we hebben het "ik hou van Holland" spel gedaan en allen hebben we ons goed vermaakt. Zeker omdat iedereen ook geënthousiasmeerd werd door de rest en door de organisatie. De informele sfeer draagt er aan bij dat de groep meer betrokken raakt bij elkaar en dat was precies wat we nodig hadden. Ik kan en zal het iedereen in mijn omgeving aanraden. Bij een volgend uitstapje, zal ik zeker als eerste een van de vele ideeën van Domstadevenementen in consideratie nemen. Hartelijk dank!
Lees meer
Plaggemars incasso
mei 24, 2012
geslaagd
het was goed georganiseerd. toen we op locatie aankwamen was de presentator van het spel al aanwezig. het spel was fantastisch leuk.
Lees meer
vrijgezellen feest Sanne
mei 15, 2012
Gezellige en leuke dag gehad.
De salsa workshop was erg leuk. We hebben gezellig met z'n allen gedanst en dat was nog best zweten. Daarna een borrel gedronken in cafe de Beurs. Het was hier erg druk en we werden een beetje achteraf aan een tafel geparkeerd. Het duurde een half uur voor we ons eerste drankje hadden. Maar de hapjes waren erg lekker en het was erg gezellig!
Lees meer
L. Kastelijn
mei 14, 2012
Verrassend leuk!
Goed contact met organisatie, stipt op tijd, duidelijke uitleg en leuke opdrachten.
Lees meer
Mark Veenendaal
december 8, 2011
Goed geregeld op zeer korte termijn
Goede gidsen weten weet van de stad. Zochten ook een goede oplossing i.v.m. de regen.
Lees meer
Petra den Riet en Karin Bruynel, Centric IT Solutions, afdeling Persoonsinformatievoorziening
december 2, 2011
Een gezellige en onbezorgde dag!
Via Jeroen Hoeke hebben we een programma op maat laten maken. We hadden zodoende een afwisselende dag in Utrecht. Op het station werden we al door een medewerkster (Sanne) opgewacht, keurig op tijd. Bij het Spoorwegmuseum ging het even mis bij de ontvangst, maar dat was niet aan Domstad te wijten. Verder hebben we ons daar prima vermaakt. We konden zelfs afwijken van een standaard arrangement, zodat we een aangepaste lunch hadden. We vertrokken vanaf het Spoorwegmuseum met 2 rondvaartboten. Die lagen keurig op tijd op ons te wachten. Ook werden we netjes 'voor de deur' bij de Winkel van Sinkel afgezet. Daar lag de rode loper al uit en stond een bordje met onze bedrijfsnaam erop. Ook daar waren de medewerkers van Domstad al aanwezig (Chantal en Mario en ook Sanne). Chantal deelde de groepen op en Mario bleek een uitstekende spelleider te zijn. We speelden het spel 'Ik hou van Holland'. Dat werd hilarisch. Iedereen werd mooi uitgedost in het oranje en rood, wit, blauw. Uiteraard ontbraken de bitterballen niet. Het winnende team kreeg een mooie medaille. We hebben nog even gezellig nageborreld. Wij, van de organisatie vanuit Centric IT Solutions, hebben er zelf ook enorm van genoten en hoefden ons eigenlijk nergens zorgen om te maken. Met de foto's kijken we terug op een geslaagde en gezellige dag!
Lees meer
klant
november 28, 2011
gezellige avond met een leuke quizmaster
Deze avond was zeer geslaagd, ondanks het feit dat niet alle collega's even actief meededen, was de sfeer goed. Samen met Mario (onze quizmaster) hebben wij een leuke avond beleefd. Veel gelachen, gedronken, gezongen en geschreeuwd! Bedankt voor jullie inzet!
Lees meer
Michiel Soesbergen
november 28, 2011
Een verrassend leuke middag
Veel plezier gehad met onze groep
Lees meer
M.S.
november 15, 2011
Snel en goed geregeld!
Vriendelijk contact, er kon snel een voorstel (inclusief offerte) worden gemaakt en alles was prima geregeld!
Lees meer
Cees van der Spek
november 15, 2011
zeer prettige stadsgids
mbt.de restaurants, het eerste was een 6,5 de tweede een 8 en de derde zorgelijk een 5, Verder een fijne middag.
Lees meer
Klant
november 15, 2011
Leuk georganiseerd uitje en gewaardeerd door alle collega's
Het uitje is door alle collega's als heel gezellig en afwisselend ervaren. Het mooie weer heeft daartoe bijgedragen. De gids bij de segway toer was weinig informatief, het was haar 1e dag.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan