030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Domstad Evenementen heeft in de loop der jaren een groot bestand van rasechte Utrechtse artiesten opgebouwd. Elke rasartiest heeft ruime ervaring en aantoonbaar succes!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Domstad Evenementen regelt ook bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst!
Lees meer
Comfortabele boot
Domstad Evenementen werkt al jaren samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Utrecht. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen tegen zeer scherpe tarieven. Boek dus hier een comfortabele boot.
Lees meer
Foto- of videoreportage
Wij van Domstad Evenementen hebben ruime ervaring met het organiseren van uitjes en bedrijfsfeesten. Daarom weten wij ook als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Domstad Evenementen heeft een zeer goed samenwerkingsverband met diverse cateraars in Utrecht en omgeving.
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Domstad Evenementen op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen.
Lees meer
Hotel
Domstad Evenementen biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken.
Lees meer
Luxe touringcar
Indien u met grotere gezelschappen naar Utrecht komt kunnen wij ook een luxe touringcar voor u organiseren.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er toch voor kiest om met eigen vervoer te komen, geven wij u parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of op de P+R (Parkeren + Reizen)locaties aan de rand van de stad.
Lees meer
Restaurant
Door haar goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Utrechtse horeca, is Domstad Evenementen in staat u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants te bieden.
Lees meer
Tickets
Domstad Evenementen heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met de leukste en beroemdste musea en attracties in Utrecht.
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events en haar gelieerde ondernemingen bieden u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan