Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Lunch in Utrecht

Details over dit uitje

Ik Hou van Holland, de leukste quiz van het land, is bij Domstad Evenementen in Utrecht ook als groepsuitje of bedrijfsfeest te spelen als Ik hou van Holland lunch.

Bekend van tv en een kijkcijferkanon van jewelste. Maar in plaats van aan de zijlijn staan, kunt u nu met het hele gezelschap genieten van een topquiz, inclusief een feestelijk decor en de beste presentatoren!

De twee teams luisteren naar bekende muziekfragmenten en beantwoorden originele en vaak knotsgekke vragen over bekende Nederlandse artiesten. Jantje Smit, de drie J’s, Geer en Goor en talloze andere smaakmakers komen in sneltreintempo langs.

Beide teams gaan af op de hints van onze spontane quizmaster, de grappen en grollen die men elkaar toespeelt maken ‘Ik hou van Holland’ altijd gezellig! Ondertussen geniet u ook nog van een eersteklas topmenu, een lunch waar u de vingers bij aflikt.

Natuurlijk speelt u voor de uiteindelijke hoofdprijs, maar misschien bent u dat tijdens het spelen van de quiz al helemaal kwijt, tussen de polonaises en de kwinkslagen door is het soms moeilijk concentreren! Niet getreurd, wij houden zoals altijd de stand bij en laten elk team tot zijn recht komen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan