Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Utrecht

Details over dit uitje

Zoekt u een afwisselend uitje in Utrecht? Doe dan de 'Lunch - Crime City Tablet Game - Borrel', met Domstad Evenementen's hypermoderne uitdagende virtual game.

We starten de middag goed met een overheerlijke lunch. Vervolgens gaan we een hypermoderne uitdagende virtual game spelen.

We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Utrechts café. Bent u er klaar voor?

13.00 - 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het oude centrum van Utrecht. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City

Na de lunch gaan we uw criminele capaciteiten testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Gaat uw team het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven, maar kijk uit voor de politie! Worden jullie een beruchte straatbende?

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 - 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Domstad Evenementen neemt u mee naar een Utrechts café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team Crime City heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 19 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Domstad Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer