Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Utrechtse Smartlappen Tour

Details over dit uitje

In hartje Utrecht gaat u tijdens het groepsarrangement Utrechtse Smartlappen Tour van Domstad Evenementen genieten van een uitgebreide lunch.

13.00 - 14.00 Lunch

...in een geselecteerd restaurant.

14.00 - 16.30 Domstad Tour

Misschien hoeven wij u niet te vertellen dat Utrecht een mooie stad is. Samen met onze gids komt u tijdens deze tour evenwel nog veel meer te weten. Historische feiten worden afgewisseld met leuke anekdotes over de bewoners en de ontwikkeling van het centrum.
We nemen u mee langs de mooiste hofjes, pittoreske grachten en de gezelligste kroegen die nog alom aanwezig zijn. Onderweg zullen we ook zeker wat meer antropologisch onderzoek doen en een echte 'Uteregse' café bezoeken.

16.30 - 17.30 Smartlappen zingen

Als we al niet in een melige stemming zijn dan zal dat nu zeker gebeuren! Waan jezelf tijdens de smartlappen tour Tante Leen of Johnny Jordaan. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen en we organiseren een echte accordeonist.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Utrechts café
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.
Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan