Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Graffiti spuiten in Utrecht

Details over dit uitje
graffiti-workshop

Hoezo retro? Jazeker, alle trends komen altijd weer terug maar Graffiti spuiten is nooit weg geweest. Reserveer deze artistieke workshop van Domstad Evenementen en leer hoe je een echte 'Tag' opzet. Leef je uit op een maagdelijk wit doek als oefening voor latere creaties! Deze workshop is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje met vrienden of collega's die gezamenlijk creatief tekeer willen gaan.

Maak je eigen 'Piece' met de workshop Graffiti spuiten van Domstad Evenementen in Utrecht, Piece is natuurlijk vakjargon voor een graffitiwerk.

Inderdaad wordt er nog geregeld in Utrecht illegaal 'getagd' (een graffiti handtekening geplaatst) en worden er soms hele viaducten beschilderd. Maar ondanks dat de overheid er iets over te zeggen heeft, het blijft wel degelijk een vorm van kunst!

Tijdens onze workshop Graffiti Spuiten vertellen wij jullie als eerste iets over de markante historie van de graffitikunst en laten wij jullie de diverse technieken zien. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de bak met spuitbussen, jullie teamspirit en jullie talent.

Samen worden er een onderwerp gekozen: het logo van jullie bedrijf, of een bekende kreet van de directie of collega. Jullie mogen het onderwerp helemaal zelf bepalen! Maak een passend ontwerp, zoek de juiste kleuren en SPUIT!

Laat je inspireren door de ideeën van je teamgenoten en creëer jullie eigen 'masterpiece'!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Locatie Utrecht
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan