Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mozaïek workshop in Utrecht

Details over dit uitje

In de Mozaïek workshop van Domstad Evenementen in Utrecht laten wij u in een gezellige werfkelder kennis maken met de kunst van de gekleurde steentjes.

Mozaïeken is een eeuwenoud ambacht, dat al in de Griekse en Romeinse tijd werd ingezet om bepaalde kunstwerken en gebouwen te versieren.

Uw bedrijfslogo, het wapen van de familie of een speciaal kunstwerk, u kunt het zo gek niet bedenken, of het is wel in een prachtige mozaïekcollage te verwerken.

Natuurlijk krijgt u voordat u begint alvast even wat aanwijzingen en tips van onze enthousiaste begeleider, die jarenlange ervaring heeft in het creëren van de mooiste kunstwerken. Altijd goed als eerste tip is het maken van een handig sjabloon, voordat u met de steentjes in de weer gaat!

Mozaïeken vraagt om enig geduld en artistiek vermogen, beide worden tijdens deze workshop dan ook geoefend!

Tijdens de workshop serveren we koffie en thee en kunt u ervan op aan dat uw begeleider de juiste tips geeft, zodat u niet aan uw lot wordt overgelaten. Geniet van een creatieve en oogstrelende workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie authentieke werfkelder
  • Materiaal, steentjes en gereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze activiteit. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan