Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappen workshop in Utrecht

Details over dit uitje

Maak u op voor een Smartlappen workshop van Domstad Evenementen in Utrecht. U levert uw zangtalent, wij doen de rest, inclusief cd-opname.
U ontvangt een boek met maar liefst 40 echte smartlappen en u mag kiezen. Begeleid door een echte accordeonist gaat u de geluidsisolatie in de buurt even testen!
We hebben een speciale locatie uitgezocht in het centrum van Utrecht en hebben de buren toch ook maar even ingelicht...

U doet dit niet voor niets! De laatste 30 minuten nemen we uw zangkunsten op en krijgt u deze cd na afloop mee naar huis. Maar wij denken dat u allemaal wel zo’n unieke cd in huis wilt hebben. Voor € 5,00 per cd zorgen wij dat uw hele gezelschap binnen een week een exemplaar in huis heeft! Zo kunt u nog lekker nagenieten van uw talenten en loopt u het risico om ontdekt te worden...

Inclusief
  • Accordeonist
  • Cd opname
  • Tekstboekjes
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Als u echt serieus mee wilt zingen en u wilt alle kneepjes van de Utrechtse 'snik' en 'vibrato' onder de knie krijgen, dan hebben we iets leuks voor u! Als optie regelen wij het eerste half uur een originele professionele zangjuf. Zij leert u ALLES wat u moet weten om anderen deel te laten nemen in uw smart(lap)!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan