Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Taarten workshop in Utrecht

Details over dit uitje

Een mooie taart maken, hoe doe je dat? Concentreer je in de workshop Taarten Bakken en Versieren van Domstad Evenementen in Utrecht op de finishing touch, het lekkerste gedeelte van de taart.

U gaat een basistaart decoreren met marsepein en suikergoed. Dus schud de smaakpapillen maar eens goed los, want eerst even proeven, voordat u het op de taart deponeert!

Onze professionele taartenkunstenaar komt natuurlijk bij elke amateur even kijken. Hoe houdt men de slagroomspuit vast, welke lagen worden over elkaar gesmeerd en hoe houden we het zaakje luchtig en smakelijk, dat soort advies dus. Ondertussen geniet u van een vers kopje koffie of een kopje thee en die vingers vol slagroom!

Na afloop van de workshop neemt u uw taart mee naar huis en daar kunt u twee dingen doen: de taart lekker opeten met vriend, vriendin of kids of een luchtig taartgevecht houden! Hoewel, dat zou wel zonde zijn, u heeft namelijk ongeveer twee uur aandachtig uw eigen smakelijke compositie opgezet. Wij adviseren: na afloop van het diner even een stukje taart… heerlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie authentieke werfkelder
  • De lekkerste ingrediënten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan