Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Utrechts

Details over dit uitje

We 'beginnuh' de Cursus Plat Utrechts van Domstad Evenementen met overal het woord 'uh' achter te zetten. Maar echt 'Uteregs' is een apart taaltje, dus met deze simpele uitleg redden we het niet. Daarom hebben we voor u een echte Uteregse meid gevonden, die dat eens fijntjes voor u gaat uitleggen.

Wat is bijvoorbeeld de vertaling van 'Hij is zo warrum als een ijsklomp'? Of de uitdrukking 'Het hoalt het glasuuuuur van my hart af'? Allemaal echte Uteregse uitdrukkingen, die nog wel eens voor heel wat Babylonische spraakverwarring kunnen zorgen. Als u klaar bent met deze workshop, dan kunt u op straat 'ns een beetje gaan oefenen.

Als u dit hoort: 't gebuk krijge, op je sansodemieter krijguh, zal je slaan tot je olie zeik, op je donder krijguh, een duvel voor zijn nieuwejaar krijgen, hij wordt flink in elkaor getrimp, hij wordt 2 blauwe lampuh geslaguh', dan moet u toch eens kijken of u niet een andere aanpak nodig heeft om met de Utrechters te converseren.

Om het Uteregs dus echt onder de knie te krijgen, zal u goed moeten luisteren naar onze eigen professionele 'native speaker'. De geschiedenis, de grammatica en de uitspraak komt allemaal aan bod!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 37,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 23,50 p.p. excl. BTW

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Domstad Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer