Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Utrecht

Details over dit uitje

Jullie hulp is gewenst. De politie zit met een onopgeloste moordzaak in haar maag. Jullie moeten net zoals in de TV-serie aanwijzingen vinden op diverse locaties in het centrum, om de identiteit van de moordenaar te achterhalen. Het is nogal een gevoelige zaak, omdat het een Utrechtse politicus betreft. Wie weet de juiste eindjes aan elkaar te knopen?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aan gaan. Het spel bestaat uit drie delen, waarbij jullie op zoek gaan naar de moordenaar, het moordwapen en de moordlocatie. Was het Vladimir Barbarov, met de hamer op het Domplein? We weten het snel genoeg.

Na twee uur speuren komt iedereen weer bij elkaar om de bevindingen te bespreken, onder het genot van een welverdiend drankje. Dit doen we in een gezellig café in het centrum van de stad en uiteraard krijgen jullie dan te horen welk team de moordzaak het beste heeft opgelost. Niets is zeker tot het einde. Succes speurneuzen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een versnapering voor onderweg
  • 1 drankje na afloop
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan