Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Utrecht

Details over dit uitje
Ranking the Stars Diner in Utrecht

U kent het vast wel van Tv, maar Ranking The Stars van Domstad Evenementen in Utrecht is nog leuker en vooral veel smakelijker want wij serveren er gewoon een compleet 3-gangen diner bij! De perfecte setting dus voor een enerverend en vooral gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje. En eindelijk ontdekt u de ideale schoonzoon uit uw familie of komt u erachter wie voortdurend een scheve schaats rijdt binnen de muren van uw kantoor. Geheimpjes worden verklapt en aan de hand van algemene vragen gaat u elkaar ranken.

Wie heeft de meest ondeugende levenswandel en wie weet het beste de ander in te schatten? Op vele vragen komt tijdens deze avond het langverwachte antwoord. Voordat Ranking The Stars begint, vult u allemaal een vragenlijst in zodat onze quizmaster alle feiten goed op een rij heeft staan. Uiteraard gaan wij niet de meest persoonlijke privégeheimen aan u ontfutselen, maar zorgen we er wel voor dat er wat te lachen valt.

Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs. Mocht uw team niet erg op dreef zijn dan beleeft u alsnog een uitstekende avond, want de culinaire hoogstandjes van onze chef-kok zullen u zeker niet teleurstellen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Toplocatie in centrum van Utrecht
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan