Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen heeft in Utrecht een rechercheur gevonden, om tijdens dit Moorddiner met u een moord op te lossen, die in uw gezelschap is gepleegd.

Hij is zo ambitieus als het maar zijn kan, want hij is niet voor niets uitgerangeerd bij zijn eigen korps!

'Beetje te assertief', zei z’n baas nog tegen hem, toen hij schoorvoetend zijn bureau leeghaalde. Deze smeris zal u dan ook het vuur aan de schenen leggen!

Iedereen krijgt bij het moorddiner van Domstad Evenementen in Utrecht een andere rol toebedeeld en wordt goed voorbereid op wat komen gaat.

Script kostuum en karakterbeschrijving liggen bij het moordspel voor u klaar, om een leuke rol in dit verhaal te kunnen spelen.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden, wie verantwoordelijk is voor de moord. Veel zal echter afhangen van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid.

Uiteindelijk vertelt iedere speler wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Onze 'de Cock', met 'c,o,c,k', zal als een echte speurneus elke leugenaar betrappen en aansturen op een snelle arrestatie. Onze boeienkoning laat niet met zich sollen... dus pas maar op!

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan