Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onder de Utrechters stadsspel

Details over dit uitje

Domstad Evenementen neemt u in het stadsspel Onder de Utrechters mee voor een 3,5 uur durende speurtocht om met de 'Uteregse' bevolking kennis te maken.

Onderweg zult u tijdens dit stadsspel allerlei leuke opdrachten moeten vervullen. Misschien moet u de hulp van de bewoners, de middenstanders of de kroegbazen wel inroepen!

Geniet tussendoor van echt Utrechts biertje in combinatie met de heerlijke lokale Utrechtse worst. En u zult ook nog een echte kruidenierswinkel bezoeken, waar u misschien die heerlijke ingredienten allemaal kunt kopen.

Na afloop zullen we even uitblazen op een lekker terras en een drankje tot ons nemen. Deze speurtocht is uitstekend geschikt om de echte Utrechtse sfeer te proeven, voor een snufje 'couleur locale', om het zo maar te zeggen.

U kunt natuurlijk ook altijd uw speurtocht afsluiten met een heerlijk diner! Vraag het aan onze creatieve medewerkers die uw speciale wensen altijd kunnen vervullen.

Bij Domstad Evenementen kunnen wij van uw dagje Utrecht een unieke belevenis maken!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagje uit. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan