Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrolijke Franse Avond in Utrecht

Details over dit uitje

Bent u een francofiel? Op z'n Frans uitgaan in het mooie Utrecht? De Vrolijke Franse Avond van Domstad Evenementen haalt uw vakantie weer een stuk dichterbij.

U proeft een lekker wijntje, maakt een schitterende wandeling en gaat daarna eten in een speciaal Frans restaurant dat wij speciaal voor deze gelegenheid voor u hebben uitgezocht.

Zeer geschikt voor elk groepsuitje of familie-uitje, mits u de Franse keuken hoog in het vaandel heeft staan natuurlijk!

15.00-17.00 uur Wijnproeverij

Deze Franse avond begint uiteraard met een wijnproeverij: het proeven van de lekkerste wijnen. Een professionele vinoloog vertelt u alles over de druivensoorten, herkomst en karakteristieken van de diverse wijnen die wij voor klaar hebben staan. Droog, zoet, aroma's van frambozen en bramen, gecomplementeerd door tonen van chocolade, zoete specerijen en vanille, een volle body, erg geconcentreerd met een elegante afdronk. Santé!

17.00-18.00 uur Stadswandeling met gids

Dan wordt het tijd voor een gezellige stadswandeling met onze professionele gids die u van alles vertelt over de culturele historie van Utrecht. Misschien blijkt dat de Domstad ook wel wat Franse invloeden heeft?

18.00-20.30 uur Diner in Franse Brasserie

De avond wordt afgesloten met een gezellig diner in een echte Franse Brasserie, waar de Chef de Franse keuken tot in de finesses beheerst. Bon appétit!

Bovenstaande tijdsschema is indicatief

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van diverse Franse wijnen
  • Professionele gids (échte Utrechter mat jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid luxe 3-gangen diner in een Franse Brasserie
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit avondarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan