Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grachtenvaart – Theaterdiner in Utrecht

Details over dit uitje

Het Grachtenvaart - Theaterdiner van Domstad Evenementen in Utrecht is een rondvaart plus exclusieve theatershow en diner in een sfeervol restaurant.

Domstad Evenementen neemt u mee op een rondvaart door het museumkwartier van Utrecht en na een uurtje meren we af bij een theater in één van de prachtige werfkelders. Hier zal speciaal voor u een exclusief theaterdiner worden opgevoerd.

U wordt meegenomen in de wervelende wereld van een 'grand vedette'.

Na de voorstelling nemen wij u mee voor het overheerlijke diner in Bourgondische sfeer. Dit vindt plaats in een sfeervol restaurant in één van de oude kelders van Utrecht. Geniet u van de heerlijke gerechten en sluit de avond af met een lekker nagerecht!

'Om 16.30 uur begint de theatershow gevolgd door een gezellige grachtenvaart met als klap op de vuurpijl een overheerlijk 3 gangen diner'.

Inclusief:
  • Ontvangst met Kir Royal cocktail in het theater aan de Oudegracht
  • Voorstelling
  • Rondvaart per privé boot
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig 'event' te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan