Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Step Speurtocht in Utrecht

Details over dit uitje

De GPS Step Speurtocht van Domstad Evenementen is sportief steppen door het centrum van Utrecht, met behulp van een ultramoderne GPS ontvanger.

Onderweg gaat u allerlei opdrachten oplossen en krijgt u van ons de GPS-coördinaten op, die leiden naar de volgende opdracht! Zo leiden we u door het gezellige stadscentrum.

Misschien kunt u nog wat hulp van het rondlopende publiek goed gebruiken, want deze GPS Step Rally vereist enig doorzettingsvermogen en creativiteit!

U gaat in diverse teams door het centrum en zult uiteindelijk het Utrechtse leven van dichtbij leren kennen en komt misschien volledig plat pratend terug voor onze afsluitingsborrel! En niet verdwalen hoor, want 'dan sijn de raopuh gaor' (vrij vertaald: dan heeft u een probleem).

Natuurlijk zullen wij u niet zomaar laten gaan. Tijdens de afsluitborrel in een gezellige kroeg wordt de beste stepper naar voren gehaald en in het zonnetje gezet. Hij of zij ontvangt van ons de fantastische hoofdprijs!

Wat die hoofdprijs precies is? Strijd maar mee en step maar mee!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Steps
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze activiteit. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan