Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Utrecht

Details over dit uitje

Wie is de Rat. Dit spel van Domstad Evenementen wordt in Utrecht gespeeld, met maar één ding in het achterhoofd: iemand van u zal de door uw gezelschap uit te voeren opdrachten proberen te saboteren.

Het is dan ook belangrijk om dit 'zwarte schaap' zo snel als mogelijk te identificeren.

Maar de rat is een geniepig beestje dat zich niet zomaar laat pakken! Via manipulatie, roddels en bedrog zorgt de rat voor een beetje tweespalt hier, een opstootje daar en doet hij zijn smerige werk in het geniep! De rat heeft de volgende kenmerken:

Hij speelt met iedereen, hij paait en draait wanneer hij dat nodig vindt. Hij maakt zijn medespelers het leven zuur en zorgt voor de nodige concurrentie in de groep. De rat heeft er lol in om anderen op het verkeerde spoor te zetten, de schavuit!

Met dit spel ben je verzekerd van een opwindend en meeslepende middag! En dit allemaal in een passend decor, de binnenstad van Utrecht.

Succes gegarandeerd!

Inclusief:
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan