Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in de Domstad

Details over dit uitje
Strijd in de Domstad

De puzzeltocht Strijd in de Domstad brengt u langs de leukste grachten, oudste Hofjes, gezelligste kroegen en de meest rustieke pleintjes van Utrecht.

U krijgt van ons een boekje met route-beschrijving en opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

Natuurlijk bent u geheel vrij om tijdens het spel een conversatie aan te knopen met een nietsvermoedende voorbijganger, voor wat achtergrond-informatie over de voorbijrijdende ‘knoltuut’ (politieagent te paard) of commentaar te geven op de ‘klotuhklapperrende schumerd’ (slome snuffelaar), die hij aan de riem heeft.

Halverwege deze tocht doet u een gezellig café aan en gaat u vrolijke smartlappen zingen, net zolang totdat u er ‘waoteriguh oogies’ van krijgt. U mag zelf de accordeon ter hand nemen en uw geheim gehouden talenten bloot geven!

We eindigen natuurlijk met de overhandiging van de hoofdprijs. Niet alleen uw resultaten in de speurtocht tellen mee, maar zeker ook uw zangtalent!

Inclusief:

– Leuke prijs voor het winnende team
– 2 drankjes
– Enthousiaste begeleiding
– Drankje voor onderweg
– Teambuilding
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan