Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen heeft in Utrecht een heerlijke culinair en cultureel arrangement georganiseerd: een wijnproeverij met rondleiding met gids, plus diner.

U leert de stad een stuk beter kennen, mits u natuurlijk niet te diep in het glaasje heeft gekeken. Want wat staat u te wachten?

16.30 - 18.00 Wijnproeverij

Proef de wijnranken van de mooiste wijnregio’s van de wereld en laat onze professionele wijnconnaisseur u de fijne kneepjes van het proeven (en uitspugen) uitleggen. Droog, zoet, aroma's van frambozen en bramen, gecomplementeerd door tonen van chocolade, zoete specerijen en vanille, een volle body, erg geconcentreerd met een elegante afdronk en wat toast van het Franse eiken die perfect geïntegreerd zijn met talloze fruitaroma's. Krachtig en complex verdeelde druivensoorten. Kunt u onze connaisseur nog een beetje volgen of begint het u te duizelen?

18.00 - 19.00 Rondleiding

Volkomen bedwelmd en verzadigd door de wonderen van het druivennat en de verbale talenten van de wijnconnaisseur zult u nu kennis maken met een vakbekwame gids, die u meeneemt op een heerlijke stadswandeling. Bekijk de prachtige barokke panden en de oude grachten van de Utrechtse binnenstad en laat u zich maar eens inspireren door de historische avonturen van roemrijke Utrechtse notabelen.

19.00 - 21.00 Diner met live entertainment

Als fenomenale afsluiting op dit heerlijke avondarrangement 'sluiten wij u op' in één van de mooiste werfkelders en beste restaurants van Utrecht, waar u naast een 3 gangen diner ook nog heerlijke live muziek zult consumeren. Nu kunt u eindelijk uw wijnkennis testen, waarna u moe maar voldaan afscheid kan nemen van de prachtige Domstad.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van 5 wijnen en ontvangst met bubbels
  • Brood, kaasjes en water
  • Professionele gids (échte Utrechter mat jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid luxe 3-gangen diner
  • Live zingende bediening
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan