Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Utrecht

Details over dit uitje
pain game utrecht

Een spelprogramma waar jullie hartslag flink van omhoog schiet en waar iedereen flink melig van wordt! De Pain Game van Domstad Evenementen is het ultieme groepsuitje en spelprogramma om jullie vrijgezellenfeest dat beetje extra spanning en sensatie te geven. Als je het nog niet kent van Tv, zoek eens op YouTube en bedenk dat wij dit spelprogramma in Utrecht geheel op basis van jullie wensen invullen.

Jullie gezelschap wordt ontvangen in hartje Utrecht voor de ultieme wedstrijd. Wie kan het beste tegen de spanning, wie vindt het niet erg om eens een afgelikte 'leather girl' te tongen of in een bak met pikkende kippen te zitten. Elk team krijgt van ons een aantal vragen, bij drie foute antwoorden is iemand van jullie team het haasje.

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als jullie bereid zijn om de minimale prijs te betalen.

Jullie spelprogramma combineren met diner of lunch?

Combineer deze Pain Game van Domstad Evenementen met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Utrecht! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan