Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Utrechtse Avond

Details over dit uitje

Domstad Evenementen’s borrelboot neemt u deze Utrechtse Avond mee over de grachten. Klotsend en babbelend geniet u van uitzicht, hapjes en drankjes van de Hollandse bar. Gevuld met allerlei lekkers voor iedereen. Een beetje matroos wordt hongerig tijdens de boottocht!

We varen anderhalf uur dwars door het mooie centrum van de stad. Nadat we zijn afgemeerd wordt u welkom geheten door een sprankelend duo, dat van wanten weet, op muzikaal gebied en intermenselijk contact, zullen we maar zeggen! We noemen ze maar even Potsierlijke Pietje en Tokkelende Truusje, voor het gemak.

De sfeer zit er al goed in als onze gastheer en gastvrouw u begeleiden naar een heerlijk restaurant, waar na het voorgerecht het Utrechtse levenslied tot volle waskom komt!

Na het zingen van diverse smartlappen, die Pietje en Truusje tot grote extase zullen brengen, begint u lekker te smullen van het hoofdgerecht en kunt u daarna genieten van Domstad’s Avondquiz. Tijdens deze quiz wordt u door ons sprankelende duo getest op uw kennis van het levenslied.

Geniet daarna van een likeurtje of een heerlijk toetje, maar niet zingen met volle mond natuurlijk! En daarna, voetjes van de vloer en lekker doorhossen op de klanken van Hollands leukste liedjes!

Tijdschema Utrechtse avond:

17.30 - 19.00: Borrelboot
19.00 - 20.00: Voorgerecht
20.00 - 20.45: Smartlappen zingen
20.45 - 21.30: Hoofdgerecht
21.30 - 22.30: Domstad’s Avondquiz
22.30 - 23.00: Nagerecht
23.00 - 23.30: Voetjes van de vloer

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bittergarnituur aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement aan boord
  • Uitgebreid 3-gangen diner of buffet
  • Locatie hartje Utrecht
  • Accordeonist
  • Smartlappen tekstboekjes
  • Quiz naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan