Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht – Diner Grillrestaurant in Utrecht

Details over dit uitje

Gezellig met familie of collega's de stad Utrecht verkennen? Kies dan voor Domstad Evenementen's Kroegentocht met grillrestaurant, inclusief gids.

16.00 - 19.00 Kroegentocht

De gids kan u onderweg ook allerlei leuke verhalen en anekdotes vertellen over de populariteit en de historie van de diverse etablissementen, mogelijk in origineel 'Uteregse' tongval!

En hij vertelt u tegelijkertijd, waarom hij geen geheelonthouder is gebleven!

19.00 - 21.30 Diner Grillrestaurant

Heerlijk steengrillen in één van de gezelligste restaurants van Utrecht, om uw vingers bij af te likken! Bij Domstad reserveren wij voor u in dit avondarrangement het beste grillrestaurant en voor de vegetarische medemens zoeken wij een geschikt culinair alternatief.

Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees. Bekijk de uitgebreide menukaart en kom weer helemaal op krachten!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • 3 kroegstops
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit avondarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig 'event' te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan