Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Speurtocht in Utrecht

Details over dit uitje

Extra opties

Aansluitend een 3 gangen diner € 21,50 p.p.
Iedereen zijn eigen scooter € 22,50 p.p.

De Scooter Speurtocht van Domstad Evenementen is een rally en speurtocht in één, dwars door het centrum van Utrecht. Wel op de stoplichten letten natuurlijk!

Elk team krijgt van ons een scooter, een stadsplattegrond en onze deskundige scooterbegeleider neemt jullie mee de stad in.

Niet alleen moet u de weg zien te vinden over de Oude Gracht en daarbuiten, ook moet u wat leuke puzzels zien op te lossen omtrent bezienswaardigheden, gebouwen en monumenten.

Zorg dat u samen als team het beste eruit haalt, verdeel de taken! De bijrijder kan het beste de kaart lezen en aanwijzingen geven!

We rijden hele stukken door het centrum van Utrecht en stoppen onderweg even voor een kleine ! Let op de tijd, want u moet wel op tijd binnen zijn om de prijsuitreiking mee te maken! Wie heeft juiste oplossingen bedacht bij alle vragen en wie was het snelst?

Onze jury buigt zich over de diverse onderdelen en wijst uiteindelijk het winnende koppel aan dat met de hoofdprijs kan gaan pronken!

Inclusief:
  • Prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Tip!

Tegen een meerprijs van € 22,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze tour? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan