Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Utrecht

Details over dit uitje

Extra opties

Vooraf een privé borrelcruise € 32,50 p.p.

De Crazy Dinner Game van Domstad Evenementen in Utrecht staat garant voor een culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis, met lekker eten en hilarische opdrachten.

Wat gaat u doen?

U wordt door één van onze hosts ontvangen in het kloppend hart van de Utrechtse binnenstad en uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams.

Vervolgens zult u met behulp van een videocamera uw opdrachten moeten registeren, zodat u kunt bewijzen dat u zich er niet met een ‘Jantje van Utrecht’ heeft afgemaakt. Uw opdrachten krijgt u door per telefoon. Welke dat zijn, houden we voorlopig nog maar even geheim!

Tijdens dit leuke evenement gaat u genieten van diverse gangen in verschillende restaurants. Het decor van de Crazy Dinner Game verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal uitgezocht worden, wie met onze fantastische hoofdprijs naar huis gaat!

Natuurlijk krijgt u de opgenomen filmpjes thuisgestuurd, zodat u nog even kan nagenieten van de rare fratsen die u heeft moeten uithalen…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Gebruik van videocamera
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit avondarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan