Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Domstad’s Blije Vrijgezelledellendag in Utrecht

Details over dit uitje

Dames opgelet! Neem uw bijna gehuwde vriendin mee op Domstad's Blije Vrijgezelledellendag in Utrecht, die in het teken staat van de verleiding.

Met dit uitje beleef je een zeer bijzondere dag!

Verborgen nat Utrecht

Stap aan boord van onze vrijgezellensloep en vaar met ons mee over de grachten van de Domstad. Om de toekomstige bruid al wat los te maken, zorgen wij voor een heerlijk glas champagne en ontdekt u de intiemste plekjes van de stad.

Paaldansen

In een authentieke werfkelder in het centrum van de stad krijg je van een geroutineerde paaldanseres een cursus 'verleiden voor beginners', door insiders ook wel genoemd 'vertikaal langs de paal'. Deze dame weet van wanten en laat je alle sexy 'moves' zien die ze in huis heeft. Met een cocktail in de hand sta je toch wat blozend te kijken naar deze uitbundige dame, maar neem het goed in je op! Misschien kan je thuis nog wat verder oefenen aan de keukentafel.

Afterparty

We sluiten deze dag af met een gezellige borrel in een knusse kroeg in de buurt. Hier kun je nog is op je gemak met elkaar bespreken, wat je zoal gezien en meegemaakt hebt. Misschien is het ook handige voor thuis als je vriend lekker ligt te zappen!

Inclusief:
  • Boottocht met een glas champagne
  • Een cursus paaldansen incl. een luxe cocktail
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar tijdens de Afterparty (bier, fris en wijn)
  • Een afscheidsdrankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan