Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Cruise in Utrecht

Details over dit uitje

De swingende Pop quiz wordt in Utrecht gespeeld aan boord van een comfortabele rondvaartboot, met op de achtergrond de hoge Domtoren.

U vaart in een anderhalf uur lange rondvaart door de grachten van het wonderschone Utrecht en u vertelt ons alles wat u weet over muziek, bandjes en artiesten uit binnen- en buitenland.

Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen. Voor welke categorie kiest u? We maken er een gezellige vaart van!

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van bands en popgroepen als Queen, Take That, The Script en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden op u afgevuurd door onze eigen enthousiaste showmaster.

Uw gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

Geniet van Utrecht, het water, de lekkerste hapjes en drankjes en de muzieknummers van vroeger en nu die we ten gehore brengen! Meezingen is verplicht!

Inclusief:
  • Privéboot en schipper
  • Enthousiaste quizmaster
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Luxe nootjes en roomboterkoekjes
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tips:

Wat dacht u ervan om deze quiz te combineren met een heerlijke lunch of diner. U kunt al onze activiteiten naar eigen inzicht samenstellen, om uw eigen unieke uitje in Utrecht vorm te geven. Een leuke stadswandeling of een workshop misschien? Alles is mogelijk! Bespreek uw wensen met de feestneuzen van Domstad Evenementen. Zij staan voor u klaar!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan