Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelboot in Utrecht

Details over dit uitje

Lekker het water op en genieten van de binnenstad van Utrecht? Maak een 1,5 uur durende boottocht met de Borrelboot van Domstad Evenementen, een heerlijke comfortabele sloep!

U vaart dwars door de pittoreske en altijd monumentale binnenstad van Utrecht en geniet van het lekkere proviand dat wij speciaal voor deze rondvaart hebben ingeslagen.

Uiteraard vaart de Borrelboot door de mooiste grachten van de stad. De Oude Gracht is een twee kilometer lang verbindingswater tussen de Kromme Rijn en de Vecht. In het centrum ziet u de beroemde werfkelders en geniet u van de vele terrasjes, monumentale panden en het drukke stadsleven.

U passeert de mooiste bruggen (even bukken soms), u ziet fantastische klok- en trapgevels en mag uiteraard altijd enthousiast zwaaien naar het voorbij wandelende publiek.

Onze borrelboot is speciaal uitgerust met de lekkerste hapjes en drankjes. Uitstekend geschikt voor elk bedrijfsfeest, dat feestelijke familie-uitje of dat geplande uitstapje met vrienden.

Inclusief:
  • Sloephuur en schipper
  • Overkappingsmogelijkheid bij slecht weer
  • Uitgebreide bittergarnituur
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze borrelboot is ook te boeken op een overdekte rondvaart-/partyboot. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan