Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Game in Utrecht

Details over dit uitje
Hunted Tablet Game in Utrecht

Je bent ontsnapt uit de gevangenis, maar wat nu? Direct een grote slag slaan in het centrum van Utrecht natuurlijk! Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan, want de premiejagers liggen op de loer. Kruip tijdens deze tabletgame in de huid van zowel een crimineel als een jager, de rollen worden halverwege namelijk omgedraaid!

Wie verzint de beste tactiek en wie toont de meeste lef?

Jullie gezelschap wordt in teams opgeslitst voordat jullie de strijd met elkaar aangaan. Elk team, van 3 tot 5 spelers, wordt voorzien van een GPS tablet, waarop u een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages ziet. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen.

De prooien dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen!  Het wordt een bloedstollend kat-en-muisspel.

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars bekendgemaakt. Niet is zeker tot het einde!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje na afloop
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan