Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Dinerspel in Utrecht

Details over dit uitje

Op zoek naar de ideale combinatie van spel en ontspanning? Boek dan het Flikken dinerspel van Domstad Evenementen. U gaat langs drie van de leukste restaurantjes in het centrum van Utrecht en tussendoor ligt er een spannende moordzaak voor u klaar. Welk onderzoeksteam haalt het tot de finish?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aan gaan. Na het voorgerecht gaan jullie op zoek naar de moordenaar en de moordlocatie. Na het hoofdgerecht gaan jullie proberen het moordwapen te bemachtigen. Was het Francisco Pinotii, met het breedijzer op het Domplein? We weten het snel genoeg.

Na twee keer een uur speuren, een voorgerecht en een hoofdgerecht komt iedereen weer bij elkaar om de bevindingen te bespreken, onder het genot van een welverdiend nagerecht. Is er een team dat de gehele moordzaak heeft weten op te lossen? Deze speurneuzen ontvangen de enige echte Domstad hoofdprijs.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht / speluitleg
19.00 - 20.00 Flikken deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Flikken deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan