Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Kanotocht – Lunch – Cocktail Workshop

Details over dit uitje
GPS Kanotocht – Lunch – Cocktail Workshop

De grachten van Utrecht zijn prima geschikt om te kanoën. Om de GPS kanotocht van Domstad Evenementen spannender te maken, lost u onderweg raadsels op.

11.00 - 13.00 GPS Kanotocht

U probeert de volgende locatie te vinden. Dobber maar rustig op de mooie grachten en geniet van de prachtige architectuur. Onderweg zult u wel de juiste vaarroute moeten kiezen, want op het einde wacht een heerlijke lunch!

13.15 - 14.00 Lunch

Na de kanotocht kunt u even op adem komen tijdens onze heerlijke lunch in een voortreffelijk restaurant. Nu komen natuurlijk alle sterke verhalen los en gaat u letterlijk en figuurlijk opscheppen! Er is ook goed te zien of iemand een nat pak heeft gehaald. Doet u rustig aan met de alcoholische en want het vervolg wordt nog leuker!

14.00 - 16.00 Cocktail Workshop

Tijdens deze workshop gaat u uw eigen brouwsel proeven! Onder leiding van een echte professionele 'cocktailshaker' zult u de beginselen van deze kunst worden bijgebracht. U heeft een ruime keuze uit diverse gekleurde flessen, zodat u uw eigen favoriete cocktail kan ontwerpen. Voor de echte talentvolle shaker ligt een extra cursus 'acrobatisch drankgieten' in het verschiet. Thuis gekomen kan u gelijk het geleerde in de praktijk brengen!

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding kanotocht en workshop
- Kano's
- GPS uitleg en gebruik
- Uitgebreide lunch in het centrum
- Cocktails
- Gebruik materialen en recepten
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan