Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Vaart over de Vecht bij Utrecht

Details over dit uitje
High Tea Vaart over de Vecht bij Utrecht

De High Tea Vaart over de Vecht, dat is uitgebreid genieten van een sublieme High Tea en ondertussen het natuurschoon rondom de Vecht bij Utrecht bekijken.

Deze rondvaart van Domstad Evenementen brengt u in twee uur over één van de mooiste rivieren van Nederland.

Een authentieke boottocht over de Vecht is een belevenis, die u zeker eens moet hebben meegemaakt. Niet alleen ontdekt u de mooiste landhuizen en villa’s maar ziet u een prachtige afwisseling van cultuur en natuur.

De Vecht loopt langs Loenen, Maarssen, Breukelen en Weesp en komt uiteindelijk bij Muiden uit in het IJsselmeer. In twee uur tijd varen we in de richting van Muiden, om daarna weer om te keren.

Ondertussen geniet u van een uitgebreide High Tea met allerlei heerlijke sandwiches, scones en speciale gebakjes, petit-fourtjes en diverse andere lekkernijen. We dobberen ontspannen verder en zien Futen, Egyptische Ganzen en ander apart natuurschoon.

Reserveer deze High Tea Vaart en beleef het mooiste wat de stad te bieden heeft! Na deze rondvaart wordt het toch echt tijd om zelf ook een stulpje langs de Vecht uit te zoeken. Veel plezier!

Inclusief:

– Boothuur en schipper
– Uitgebreide High Tea
– Bediening aan boord
– Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan