Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour Utrecht

Details over dit uitje

Natuurlijk wordt u in de High Tour Utrecht rondleiding met gids verwelkomd door Domstad Evenementen met een kopje koffie en een overheerlijk gebakje, waarna onze gids u meeneemt door het centrum.

De High Tour brengt u door het centrum van uw favoriete stad, inclusief professionele gids en een ontspannen verpozing in een gezellig café.

Niet alleen laten we u bekende straten en pleinen zien, maar vertellen we u ook alles over de historie van stad die u bezoekt. Grappige anekdotes en interessante verhalen worden afgewisseld met een kijkje bij markante monumenten en andere stedelijke pracht.

Na een rondleiding van anderhalf uur leggen we aan bij een restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Uitgebreid 'High Tea-en' en de stad bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag in een stad die u zelf uitkiest. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Domstad Evenementen te bieden heeft.

Onze lange ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van uw High Tea Tour een ware belevenis. Veel plezier!

Programma:

12.00-12.30 Koffie met gebak
12.30-14.00 Tour door de stad
14.00-16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de tour
  • Uitgebreide High Tea

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan