Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Utrecht

Details over dit uitje

Lunch in Utrecht combineren met een spel, waarin u een moord moet oplossen? Domstad Evenementen laat u in de Moordlunch een spannende middag beleven.
Perfect geschikt voor dat familie-uitje of die vriendenreünie, die wel wat leuke spanning kan gebruiken.
U krijgt van ons een goed geschreven script en de juiste aankleding inclusief het perfecte decor en gedimd licht! U speelt allemaal een andere rol!
Samen met onze rechercheur van de afdeling 'sinistere zaken' moet u in dit moordspel een pas gepleegde moord oplossen. Tussen de gangen door gaat u uw tafelgenoten stevig ondervragen.

speurneus, degene die de geheimzinnige moordenaar ontmaskert………
Geniet van een heerlijke middag vol spannende gebeurtenissen, sappige verhalen en sinistere anekdotes! Nu nog even die crimineel in de boeien slaan!. Wees niet bevreesd, onze gehaaide rechercheur zal zo nodig een snoekduik over tafel nemen om de boef in de kraag te vatten!
Uw moordlunch combineren met een leuke rondvaart of stadswandeling? Vertel het onze medewerkers en neem één van onze professionele gidsen in de arm om uw dag te versieren met de meest originele historische verhalen! Alvast veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Toepasselijke aankleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan