Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kaasfondue Wintercruise in Utrecht

Details over dit uitje
Kaasfondue Wintercruise in Utrecht

Even lekker een stukje varen door de mooie grachten van Utrecht en genieten van een lekkere kaasfondue? Met de Kaasfondue Wintercruise van Domstad Evenementen maakt u van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een culinair en gezellig maritiem event! De Oudegracht in Utrecht vormt het perfecte decor voor een uitje op het water en van onze kaasfondue gaat u vanzelf watertanden.

Samen met een bockbiertje of gluhwijntje is het voortreffelijk varen door de grachten van Utrecht. Onze schipper zorgt voor de nodige navigatie en verhalen, u mag uw wateralmanak meenemen maar het hoeft niet. Uiteraard kunt u deze vaartocht extra smakelijk maken door gelijk een flinke pan hutspot te reserveren. De ultieme wintercruise voor hongerige landrotten dus!

Deze wintercruise is uiteraard ook met allerlei andere bijzondere winterarrangementen te combineren. Wat dacht u van een leuke rondleiding vooraf of een gezellig spelprogramma als gangmaker van uw dagje uit in Utrecht? Al onze gidsen en begeleiders staan voor u klaar om van uw groepsuitje of bedrijfsuitje iets bijzonders te maken. Vragen of wensen? Bespreek alle details met onze medewerkers!

Inclusief:
  • Boothuur 1,5-2 uur inclusief schipper
  • Kaasfondue, glühwein, bockbier en veel meer lekkernijen aan boord!
  • Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
  • Rondvaart hartje Utrecht
  • Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 15 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan